8.7 C
Zrenjanin
Tuesday, December 5, 2023
Naslovna Politika i društvo "ZLATNA GODINA" GRADONAČELNIKA JANJIĆA

“ZLATNA GODINA” GRADONAČELNIKA JANJIĆA

Nataša Velemir se u ime Narodne stranke obratila gradonačelniku Janjiću, koji je još jednom pokušao građane Zrenjanina da uveri da je sve u redu. Na godišnjoj konferenciji gradonačelnika Zrenjanina, koja je održana prošlog petka, 24.01.2020. g.,  Narodna stranka želi da pokrene važna pitanja na kojih nema adekvatnih odgovora.

Kako navode, gradonačelnik Janjić je izjavio da je nezaposlenost znatno opala ( sa 12.000 na 4.000 nezaposlenih lica). Narodna stranka se osvrula na kvalitetu tih radnih mesta u fabrikama fabrikama: 00da li one zapravo pružaju dobru priliku narodu i gde se školuju deca koja masovno odlaze i kojih je mnogo manje u školskim klupama sada nego pre 8, 10 ili 30 godina?

Ipak, možda najzanimljiviji primer je upravo onaj gde je gradonačelnik Janjić rekao da je u Zrenjanin investirano mnogo. Ako je tačno to što je naveo, da li misli na investicije poput Linglong-a? Narodna stranka podseća na konkretan primerda li vidimo šta se dešava u Boru i Smederevu, s obzirom na to da Linglong očigledno nema studiju izvodljivosti o zaštiti životne sredine?!

“Truje nam vazduh i zemlju, tako da se ni ono malo čistog što nam je preostalo ne može zaštititi. Da li je to scenario koji se sprema Zrenjaninu? ” pitaju iz Narodne stranke.

Pored toga,pijaća voda u Zrenjaninu je svima poznat kao jedan od glavnih problema današnjice, koja se vuče već godinama. Gradonačelink je poručio da ćemo uskoro imati ispravnu vodu iz novog postrojenja. Napredna stranka je na ovu izjavu imala da doda samo: “Podsećamo da nije rekao istinu već ni sam ne zna koliko puta. Kada se deca ponašaju tako, bivaju prvo ukorena, a potom kažnjena”

Povernica Narodne stranke Zrenjanin, Nataša Velemir, je izjavila: ” Naš gradonačelnik sve ove potpune promašaje predstavlja kao fantastične uspehe. Verujemo da je prethodna godina bila uspešna za njega i kompaniju oko njega. Narodnu stranku interesuje da li je svestan koliko je ljudi na ivici egzistencije, dok oni troše nečije godišnje zarade za 2 ili 3 kafanska ručka, predstavljajući svoj “zlatni uspeh”

 

Izvor: Narodna stranka Zrenjanin

 

PRATITE NAS

21,449FanovaLajkuj
729PratilacaZaprati
312PratilacaZaprati
Zrenjanin
broken clouds
8.7 ° C
8.7 °
8.7 °
58 %
6.1kmh
51 %
Fri
14 °
Sat
11 °
Sun
13 °
Mon
12 °
Tue
8 °

Popularne vesti

Zrenjaninska gradska vlast: Niz radova širom grada i po selima

Niz radova širom grada i u novembru: od trim-staza i saobraćajnica, preko obnove fasada i spomenika, energetske efikasnosti do kanalizacije u selima, glasi naslov...

Zrenjanin: Bespovratna sredstava za razvoj i revitalizaciju umetničkih i starih zanata

Zamenik gradonačelnika Saša Santovac uručio je ugovore korisnicima koji su ostvarili pravo na konkursu Grada Zrenjanina za dodelu bespovratnih sredstava za razvoj i revitalizaciju poslova koji...

Bodiroga potpisnik ProGlasa – Legenda iz Kleka nacionalno blago

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da je jedan od najvećih srpskih košarkaša svih vremena, Dejan Bodiroga postao jedan od 150.000 potpisnika...

Roditelj u vezi sa ponudom hrane koja se nalazi u školama

Prenosimo mišljenje i predlog jednog roditelja čije dete pohađa jednu srednju školu. ''Kao roditelj jednog učenika prve godine srednje škole, želim da izrazim svoju zabrinutost...