20 C
Zrenjanin
Wednesday, August 12, 2020
Naslovna Politika i društvo "ZLATNA GODINA" GRADONAČELNIKA JANJIĆA

“ZLATNA GODINA” GRADONAČELNIKA JANJIĆA

Nataša Velemir se u ime Narodne stranke obratila gradonačelniku Janjiću, koji je još jednom pokušao građane Zrenjanina da uveri da je sve u redu. Na godišnjoj konferenciji gradonačelnika Zrenjanina, koja je održana prošlog petka, 24.01.2020. g.,  Narodna stranka želi da pokrene važna pitanja na kojih nema adekvatnih odgovora.

Kako navode, gradonačelnik Janjić je izjavio da je nezaposlenost znatno opala ( sa 12.000 na 4.000 nezaposlenih lica). Narodna stranka se osvrula na kvalitetu tih radnih mesta u fabrikama fabrikama: 00da li one zapravo pružaju dobru priliku narodu i gde se školuju deca koja masovno odlaze i kojih je mnogo manje u školskim klupama sada nego pre 8, 10 ili 30 godina?

Ipak, možda najzanimljiviji primer je upravo onaj gde je gradonačelnik Janjić rekao da je u Zrenjanin investirano mnogo. Ako je tačno to što je naveo, da li misli na investicije poput Linglong-a? Narodna stranka podseća na konkretan primerda li vidimo šta se dešava u Boru i Smederevu, s obzirom na to da Linglong očigledno nema studiju izvodljivosti o zaštiti životne sredine?!

“Truje nam vazduh i zemlju, tako da se ni ono malo čistog što nam je preostalo ne može zaštititi. Da li je to scenario koji se sprema Zrenjaninu? ” pitaju iz Narodne stranke.

Pored toga,pijaća voda u Zrenjaninu je svima poznat kao jedan od glavnih problema današnjice, koja se vuče već godinama. Gradonačelink je poručio da ćemo uskoro imati ispravnu vodu iz novog postrojenja. Napredna stranka je na ovu izjavu imala da doda samo: “Podsećamo da nije rekao istinu već ni sam ne zna koliko puta. Kada se deca ponašaju tako, bivaju prvo ukorena, a potom kažnjena”

Povernica Narodne stranke Zrenjanin, Nataša Velemir, je izjavila: ” Naš gradonačelnik sve ove potpune promašaje predstavlja kao fantastične uspehe. Verujemo da je prethodna godina bila uspešna za njega i kompaniju oko njega. Narodnu stranku interesuje da li je svestan koliko je ljudi na ivici egzistencije, dok oni troše nečije godišnje zarade za 2 ili 3 kafanska ručka, predstavljajući svoj “zlatni uspeh”

 

Izvor: Narodna stranka Zrenjanin

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime

PRATITE NAS

21,482FanovaLajkuj
729PratilacaZaprati
313PratilacaZaprati
Zrenjanin
broken clouds
20 ° C
21 °
18.9 °
68 %
3.6kmh
76 %
Fri
31 °
Sat
33 °
Sun
32 °
Mon
33 °
Tue
24 °

Popularne vesti

Kriza u turističkom sektoru – više od 20 odsto zaposlenih ostalo bez posla

Direktor Nacionalne asocijacije turističkih agencija Srbije Aleksandar Seničić izjavio je da su oni koji posluju u turističkom sektoru apsolutno bez prihoda i da je...

Zrenjanin: sveštenici SPC organizovali obred bez mera protiv epidemije

Sveštenstvo Srpske pravoslavne crkve (SPC) organizovalo je verski obred u jednoj kapeli na groblju u Zrenjaninu, a ni sveštenici ni vernici nisu nosili maske,...

In memoriam Ranko Hrnjaz (1964-2020)

Ranko Hrnjaz, predsednik nezavisnog sindikata prosvetnih radnika Vojvodine, izgubio je bitku sa korona virusom i preminuo u Specijalnoj bolnici za plućne bolesti u Zrenjaninu. Organizovao...

INTERVJU: Jovan Popović profesionalni foto-model

Verujem da našeg sugrađanina Jovana Popovića nije potrebno posebno predstavljati. Po zanimanju je profesor informatike i tehnike, a u životu se oprobao u muzici,...