GRAD PODELIO PARE ZA ORGANIZACIJE I NEVLADIN SEKTOR
29. March 2018.
Zrenjanin domaćin 5. Festivala pozorišnih predstava Crvenog krsta Srbije
29. March 2018.

ZANIMLJIVE NEKRETNINE U PONUDI – Mega city Zrenjanin

sdr

Tržište nekretnina u Zrenjaninu je ponovo u usponu. Agencija za promet nekretnina Mega City osnovana je početkom 2009. godine. Istrajnost, upornost i uspešno poslovanje doprineli su da u teškim vremenima za promet nekretnina opstanu i sve ove godine budu prepoznatljivi po poslovnosti, stručnosti i efikasnosti prilikom realizacije prometa nepokretnosti.

Ovoga puta za buduće kupce nekretnina IZDVAJAMO DVE PONUDE

  1. RENOVIRANA KUĆA, USELJIVA U ŠIREM CENTRU GRADA 27000!

    Kuća se nalazi u široj zoni centra grada, potpuno renovirana, urađena demit fasada, nova pvc stolarija, kupatilo, podovi, instalacije, grejanje na plin, lep raspored prostorija, ulazni hodnik, velika dnevna soba sa kuhinjskim i trpezarijskim delom, hodnik, kupatilo, 2 spavaće sobe, ima kolski ulaz i pomoćnu prostoriju, uknjiženo.

Kuća, renovirana

2. JEDNOIPOSOBAN STAN – ŽITNI TRG 25.000

Zgrada u strogom centru Zrenjanina, po strukturi jednoiposoban, na ulazu je predsoblje iz kojeg se ide u kuhinju, kupatilo i dnevnu sobu, iz dnevne je ulaz u spavaću sobu, terasa, zgrada je sa liftom, ima CG-gradsko, interfon, internet, ktv, podovi laminati, sigurnosna vrata.

Jednoiposoban, Žitni Trg

AGENCIJA MEGA CITY poziva kupce da pronađu nekretninu po vašoj meri, kao i prodavce da u saradnji sa agencijom brzo i efikasno prodaju svoju nekretninu.

KONTAKT PODACI AGENCIJE MEGA CITY

POGLEDAJTE OSTALE PONUDE NA NOVOM SAJTU AGENCIJE MEGA CITY 

www.megacitynekretnine.rs 

megacityzr@yahoo.com

064/186-1082

Kornela Radulovića 33,
Zrenjanin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *