DSS PREDLOŽIO PROF.DR BOŽU DALMACIJU ZA ČLANA KOMISIJE
12. July 2019.
VODA PUŠTENA CELOM GRADU ALI HAVARIJA NIJE DO KRAJA SANIRANA
13. July 2019.

Zahtevaju ostavku gradonačelnika Janjića: SSP

Prođe i lako najavljeni 10. jul, dan koji su Zrenjaninci žedno iščekivali i žedni ga dočekali jer prečišćena voda ne poteče kroz cevi.

Predsednica Vlade Ana Brnabić je 26. juna posetila Zrenjanin i obećala da će do 10. jula Zrenjaninci dobiti pijaću vodu. Obećanje nije ispunjeno, u iole normalnoj državi predsednik vlade bi zbog sramote i nesposobnosti dao ostavku, saopštio je SSP Zrenjanin.

Zrenjaninska vlast je još jednom pokazala neiskrenost, nesposobnost, ali i nezainteresovanost za velike probleme grad, kažu iz ove stranke. ”Naime, gradska vlast je na čelu sa gradonačelnikom Čedomirom Janjićem otputovala u Mađarsku u Morohalom banju bez obzira na to što su građani ostali i bez prečistača, ali i bez prljave vode „česmuše“ zbog velike havarije na magistralnom vodu zbog koje je ceo grad tokom 24 sata ostao bez vode po velikoj vrućini”, podsećaju iz SSP.

”Zrenjaninsku vlast, kao što iznenadi sneg u januaru, tako ih je iznenadila i letnja havarija vodovoda” kažu iz Stranke Sloboda i pravda – ”Vlast mora da zna šta joj je prioritet i mora da bude uz svoje građane kad imaju probleme”.

”Ponovo je  gradonačelnik sa svojim saradnicima posetio postrojenje za prečišćavanje vode i opet dao, najverovatnije netačnu, izjavu kako bi umirio žedne građane – da će čista voda poteći na samom kraju ovog meseca”.

Emitovanjem konstantnih neistina lokalna vlast manipuliše građanima zaključak je ove partije. ”

”Zahtevamo ostavke svih onih koji su ovaj problem učinili još većim nego što je bio” – ”Među prvima koji treba da daju ostavke jesu predsednica Vlade Ana Brnabić i gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić” kaže se u saopštenju SSP.

 

 

Foto: prinskrin Youtube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *