Prijem za najbolje učenike u Gradskoj bašti i uručenje diploma ”Vuk Karadžić”
11. July 2018.
ZA NEOSVETLJENI BICIKL KAZNA I DO 200.000 DINARA
11. July 2018.

Vanredna situacija na delu teritorije opštine Petrovac na Mlavi

Saša Rančić, načelnika Uprave za vatrogasno spasilačke jedinice Sektora za vanredne situacije rekao je da je tokom današnjeg dana došlo do proglašenja vanredne situacije na delu teritorije opštine Petrovac na Mlavi.

Rančić kaže da su pripadnici Sektora za vanredne situacije su na terenu i zajedno sa lokalnom samoupravom i ostalim snagama zaštite i spasavanja prate situaciju i trenutno su angažavani na crpljenju vode iz jednog domaćinstva.

“Zelim da istaknem da nema ugroženih objekata, niti opasnosti po stanovništvo. Kao i tokom prethodnih dana, vodeći se najavama Republičkog hidrometeorološkog zavoda o vremenskim nepogodama koje nas očekuju i u narednim danima, Sektor za vanredne situacije je sve svoje resurse podigao u stanje pripravnosti i spremni smo za delovanje, ukoliko za tim bude postojala potreba”, rekao je Rančić.

Vanredna situacija trenutno je na snazi na teritoriji jednog grada, odnosno Čačka, i 11 opština: na celoj teritoriji opštine Aranđelovac i opštine Ivanjica, kao i na delu teritorije opština Gornji Milanovac, Priboj, Ljig, Raška, Požega, Smederevska Palanka, Velika Plana, Kosjerić i Petrovca na Mlavi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *