Počela primena novog Pravilnika o deklarisanju
9. July 2018.
Zrenjanin nestaje, vlast ne čini ništa
11. July 2018.

Udruženje “Zelene šape” traži počinioca radi podnošenja krivične prijave

Udruženje ljubitelja životinja i prirode “Zelene šape” traži osobu koja je na divljoj deponiji u Tomaševcu u kutiji ostavila 6 kučića koji imaju manje od 4 nedelje. Kako navode iz udruženja “monstrumu koji ih je ostavio sledi krivična prijava”.

Kučići su pronađeni u očajnom stanju, izgladneli i slabi, a kako su iz Zelenih šapa saznali kučići su se na deponijji nalazili nekoliko dana. Kada su stigli na deponiju zatekla ih je vrlo potresna i uznemiravajuca scena. Jedno kuče je bilo pregaženo, dva su uginula od gladi, a preostala tri su žive jeli crvi.

“Scena koju smo zatekli bila je kao iz najgoreg horor filma i bili smo van sebe. Preostale bebe su vrištale dok su ih crvi jeli. Više od 4h smo ih kupali, sredjivali i vadili im crve koji su bili svuda! Nakon što smo ih očistili od crva i buva i nahranili dva mališana su zaspala, a treći mališan nas je napustio. On je bio u najgorem stanju i crvi su mu već pojeli oči…Preostala dva malca su za sada dobro, siti i utopljeni. Nazvali smo ih Dušica i Jang”, rekli su iz Zelenih šapa.

Zelene šape pozvale su građane da ukoliko neko ima bilo kakvu informaciju o onome ko ih je ostavio tamo da ih kontaktira kako bi protiv počinioca bila podneta krivična prijava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *