Izložba slika “Susret” Mione Marte Marković
2. December 2018.
Ovonedeljni program Kulturnog centra Zrenjanin
3. December 2018.

Tokom ove nedelje vreme promenljivo

Od ponedeljka dalji porast temperatura, u utorak prolazna kiša

Ponedeljak će obeležiti promenljivo oblačno, ali suvo, i još malo toplije vreme u odnosu na nedelju. Duvaće uglavnom slab južni i jugoistočni vetar. Minimalne temperature kretaće se između 0 i 4°C, a maksimalne dnevne biće u intervalu od 9 do 12°C.

U utorak se preko našeg područja očekuje prolazak brzopoteznog hladnog fronta, pa se u utorak očekuje oblačno vreme sa prolaznom kišom, i to u prvom delu i sredinom dana. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Jutarnje temperature kretaće se između 4 i 6°C, a maksimalne dnevne od 9 do 11°C.

U nastavku sedmice promenljivo

U nastavku sedmice odnosno od srede očekuje se promenljivo oblačno i uglavnom suvo vreme, barem do narednog vikenda. Temperature će biti u okviru prosečnih vrednosti odnosno malo iznad, tako da će se jutarnje uglavnom kretati od 2 do 5°C, a maksimalne dnevne od 8 do 12°C.

Novo jače zahlađenje do 10. decembra ne treba očekivati, dok nakon toga postoje signali da bi moglo doći do novog jačeg zahlađenja sa jutarnjim mrazevima i mogućim snegom. Naravno, ovo je daleko za konkretniju prognozu, tako da ćemo o tome detaljnije pisati kada se datum približi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *