DANAS U KRISTALNOJ DVORANI
15. April 2019.
U VOJVODINI MANJKA 200.000 STABALA – ZRENJANINCI ISTA SEKLI ZARAD PARKINGA
16. April 2019.

PODRŽI LEVIJATAN PETICIJU – POLICIJA ZA ŽIVOTINJE I VEĆE KAZNE ZA POČINIOCE!

Nova akcija pokreta za zaštitu životinja – Levijatan! Naime, zbog velikog broja zlostavljača životinja, ali i blagih kazni, Fondacija pokreta Levijatan, krenula je u prikupljanje potpisa potrebnih za podnošenje inicijative za izmenu i dopunu Zakona o dobrobiti životinja, pooštravanje kazni, kao i za uvođenje policije za životinje.

Kako su objasnili, peticija koju su pokrenuli BIĆE DOSTUPNA SVIMA, a onaj ko želi da je podrži biće zaveden pod matičnim brojem, imenom i prezimenom i potpisom.

– U ime Fondacije pokreta Levijatan želim da naglasim da je ovo ozbiljna inicijativa za izmenu postojećih zakona, kojima se sveobuhvatno reguliše oblast zaštite životinja, te fokus ne bismo u ovom trenutku stavljali isključivo na licitiranje o tome kolike ćemo kazne konkretno predložiti, osim što će biti znatno, da ne kažem i trostruko veće od ovih koje su sada na snazi, rekao je za Kurir Pavle Bihali, izvršni direktor Fondacije pokreta Levijatan.

Akciju su spremali pune četiri godine, a kako kažu jednoglasno su se odlučili na ovaj potez “budući da im je ozbiljno i dugogodišnje iskustvo, kako na terenu tako i u sudskim postupcima, pokazalo da sadašnji model, zbog raznih okolnosti, ne funkcioniše kako bi trebalo i kako je zakonodavac predvideo” prenosi portal Petface.net

Takođe u saopštenju se navodi ”Pavlje je naveo i da će se potpisi skupljati na legalan način, a naveo je i da se “potpisi skupljaju za drastično pooštravanje kazni za dobrobit životinja, član 269 i formiranje policije za životinje”.

Sve informacije o AKCIJI možete saznati na stranici LEVIJATAN

Ljubitelji životinja, došao je trenutak za koji smo radili sve 4 godine. Molimo vas za masovan SHARE.

Gepostet von Pokret Levijatan – STOP Animal ABUSE am Freitag, 5. April 2019

Peticija – obaveštenje. Pažljivo slušajte i delite, hvala

Gepostet von Pokret Levijatan – STOP Animal ABUSE am Dienstag, 9. April 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *