61 novi lek na listi RFZO, novi pravilnik za lečenje u inostranstvu i vantelesna oplodnja o trošku RFZO
13. January 2019.
Filmovi, izložbe i tribina u Kulturnom centru ove nedelje
14. January 2019.

Podrška iz Zrenjanina za aktiviste koji su krenuli peške iz Kraljeva na skup u Beogradu

“Centar za zaštitu potrošača Begej” iz Zrenjanina pružilo je podršku aktivistima Lokalnog fronta koji su krenuli peške iz Kraljeva na skup u Beogradu zakazan za 16. januar.

Pored zrenjaninaca podršku su pružile i organizacije iz svih krajeva Srbijekao što su Inicijativa “Ne davimo Beograd”, “Samo jako” iz Mladenovca, “Lokalni front Va” iz Valjeva, “Samo lokalno” iz Bečeja, “Slobodno Pančevo”, “Biro za društvena istraživanja BIRODI”, “Lokalna alternativa” iz Vrbasa, “Niška inicijativa” i “Udruženi pokret slobodnih stanara” iz Niša

Skup u Beogradu organizuje se
povodom godišnjice ubistva lidera Gradanske inicijative SDP Olivera Ivanovića na Kosovu, a kako iz Lokalnog fronta kažu politička previranja ne smeju biti razlog za nasilje ili gubitak života te pozivaju sve građane da se probude i pridruže im se u šetnji 16.januara.

Vladimir Slavković, predsednik Lokalnog fronta objasnio je plan pešačenja
“Petoro ljudi će uvek biti u koloni, dok će oko pet-šest odmarati. Plan je da prelazimo oko 40 kilometara dnevno, a očekujem da za četiri-pet dana stignemo do Beograda, tačno na vreme za protest”, rekao je Slavković.

M.M.
Foto: moravainfo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *