Sledi nekoliko kišovitih dana i POTOP u regionu – Vojvodinameteo
12. May 2019.
(INVAZIJA 2 DEO) LOKALNA VLAST U ZRENJANINU SPREMNA, JER POBEDA NEMA ALTERNATIVU
13. May 2019.

PAJTIĆ PORUČIO STARIM KADROVIMA – PENZIJA NE BOLI PUSTITE OPOZICIJU DA SE PODMLADI

Bivši predsednik Demokratske stranke (DS) Bojan Pajtić izjavio je povodom ujedinjenja demokrata da su toj stranci potrebni jasna i hrabra politika i nova lica, a ne “pabirčenje” starih kadrova i već viđenih ideja, preneo je N1 info.

“Birači su već na beogradskim izborima, na kojima su zajedno nastupale stranke koje se sada ujedinjuju njihovoj listi dali poražavajućih dva odsto glasova. Građani su prepoznali da je ovakvo ujedinjenje instrument da niko nikada ne ode u političku penziju, kakve god da je greške napravio i koliko god da se ljudima smučio“, rekao je Pajtić za Blic od nedelje 12. maja.

On je ocenio da će zato ujedinjenje DS imati manju podršku nego što je trenutno ima i da će steći samo “nove sinekura i pozicije gladne lobističke strukture, koje će je i konačno dotući”.

Poručujem svojim nekadašnjim znatno starijim kolegama koje su cepale DS da se manu grupisanja i pregrupisavanja, da slede moj primer odu u političku penziju i dozvole i Demokratskoj stranci i opoziciji da se podmlade i prodišu. Penzija ne boli“, rekao je Pajtić.

 

Izvor N1

http://rs.n1info.com/Vesti/a483011/Pajtic-Kolege-da-dozvole-i-DS-u-i-opoziciji-da-se-podmlade-penzija-ne-boli.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *