Usvojen Zakon o komunalnoj miliciji: predviđena veća ovlašćenja
9. July 2019.
Čistoća je pola zdravlja: 149 miliona za divlje deponije iz budžeta Zrenjanina
10. July 2019.

OTROV NA EKS: Završena manifestacija ”Dani zrenjaninske vode”

Punim čašama žute i neispravne popularne ”arsenuše”, ”česmuše” ili kako su je iz stare vlasti 2004-2008 godine zvali ”baćkuše” a u stvari obične zrenjaninske vode (kada i nje ima), snage su odmerili Zrenjaninci koji su odlučili da učestvuju u takmičenju u brzom ispijanju vode na manifestaciji pod nazivom “Dani zrenjaninske vode”.

Pobednik u ispijanju vode je Saša Pernat, iskusno je iskapio punu čašu tehničke vode, dok su mlađi učesnici odustali na pola čaše. ”Efekte ću osetiti ujutro” izjavio je pobednik.

Na manifestaciji je izabran i najveći lažov koji je dobio i nagradu pod nazivom ”Zlatni Vučić” . Ova titula je pripala gradonačelniku Zrenjanina, saopšteno je, a okupljeni su srdačno pozdravili ovaj izbor.

Ono što je vrlo ironično, za vreme trajanja ove manifestacije (ponedeljak i utorak) desio se veliki kvar na magistralnom vodu, pa je JKP ”Vodovod” morao uraditi hitnu sanaciju što je izazvalo prekid vodosnadbevanja u celom gradu. Tokom dana vodosnadbevanje je normalizovano, a čak ni tehničku vodu neki delovi grada nisu imali ni više od 20 časova, a večina grada više od pola dana.

Još ironičnije je što gotovo čitav vrh grada i svih javnih preduzeća, najviših funkcionera lokalne samouprave ta dva dana nije bio u Zrenjaninu. Boravili su u Moraholomuna otvaranju srpskog kulturnog centra. Moraholom je poznat banjski centar i veoma popularna destinacija za uživanje – upravo na ”vodi”, komentarisano je na skupu tokom ove manifestacije.

U Moraholomu Gradonačelniku priznanje ”Ključ Balkana” – prisutna i delegacija iz Zrenjanina

I TOKOM NOĆI TRAJE SANACIJA VELIKE HAVARIJE

V:R

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *