POPULARNI TRETMANI PO POPULARNIM CENAMA – Frizerski salon Anđelka atelje
23. March 2018.
Više od pola Vojvodine pod snegom (foto) – VOJVODINAMETEO.RS
24. March 2018.

OTKRIVAMO – PONOVO KREĆU BESPLATNI KONCERTI U CENTRU

 

Posle 3 godine ponovo kreće zabava u centru grada?

Z1 info nezvanično saznaje da će se poslednjeg dana marta 2018, tačnije u subotu 31. marta održati prvi u nizu koncerata u centru grada pod nazivom ”Vikend u centru’‘. Ova manifestacija bila je aktuelna pre ravno 10. godina, kada je tadašnja vlast Demokratske stranke i tadašnji Gradonačelnik Goran Knežević kao pokrovitelj iste organizovala nekoliko koncarata u rano proleće, tik pred tadašnje izbore.

Ista manifestacija – ”Vikend u centru” se s vremena na vreme dešavala i 2015. godine.

Danas je situacija drugačija, većina dešavanja prebacila su se u novo otvoreni Aviv park, a samim tim težište zabave se pomerilo dalje od centra grada, koji polako gubi bitku, sve je manje šetača, prodavnica….

Po našim nezvaničnim informacijama u Subotu 31. marta u 12 časova u planu je koncert Amadeus benda i defile jedinice Žandarmerije MUP Srbije.

2015. godine se Zrenjanin podelio na one koji su oduševljeni besplatnim koncertima i koji rado su đuskali u centru sa svojim porodicama, prijateljima, ali i one koji su kritikovali ovaj način zabave kao ustupak vlasti građanima za loše rezultate pod parolom ”Hleba i igara”

Znajući kako su Zrenjaninci bili oduševljeni prošlogodišnjom vojnom paradom i dobrim utiscima posle svake aktivnosti u kojima učestvuju uniformisane snage, a među ostalima i jedinica žandarmerije prethodna dva puta u Zrenjaninu, ne sumnjamo da će 31. marta biti dobra posećenost koncerta i dobra zabava za fanove.

Ovu besplatnu zabavu za građane Zrenjanina će platiti gradska uprava (ugovor za bend) 924.000 dinara, a jedini ponuđač je bio Topton iz Zrenjanina sa kojim je potpisan i ugovor. Prvenstveno je koncert trebao biti održan 17.marta ali se zbog loših vremenskih uslova donela odluka da se ”Vikend u centru” pomeri za 31. mart 2018. god.

Što se tiče bine, ozvučenja i osvetljenja javna nabavka je u toku, ali nije navedeno da će se iz te javne nabavke tj. zakup bine koristiti i za manifestaciju o kojoj pišemo – Vikend u centru, već za naredne manifestacije tokom cele 2018. godine.

Nakon ovog dešavanja sledi nam i manifestacija BUĐENJE RANOG PROLEĆA već 4. aprila, ali ćemo na vreme sa informacijama upoznati javnost o pojedinostima.

 

 

V.R

2 Comments

  1. Nikola says:

    A niste napisali u koliko sati?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *