Zasedao Štab za vanredne situacije – stanje vodotokova stabilno
14. May 2019.
GUMARA ”PRVE KLASE”
14. May 2019.

ODGOVARAĆETE KRIVIČNO ZBOG OVAKVOG STANJA SA VODOM – VLASTIMA PORUČUJU IZ DJB

Pokret ”Dosta je bilo” Zrenjanin je u svom saopštenju za javnost podsetio, da prolazi već sedma godina bez objašnjenja zašto Zrenjaninci nemaju ispravnu vodu za piće.

Oni u svom saopštenju dodaju da ”nakon performansa u Skupštini grada gde su se tobož odbornici većine  branili od nekakvih fašista, ženomrzaca, nasilnika i odlaska na miting nekakve “Budućnosti Srbije” došli su Uskršnji praznici i mali odmor”. Taman toliko da SNS razmisli o problemu rešavanja pijaće vode što obećavaju od početka njihove vladavine, kažu iz Dosta je bilo.

Sedam godina je prošlo od kada oni građanima ne znaju, ne smeju ili neće da objasne šta se to zapravo dešava. Ako nisu u stanju da to reše moraju otvoreno tako i reći a ne zamajavati populizmom, jer ovo je sad prevršilo svaku meru bazične pristojnosti, zaključuje odbornica DJB Svetlana Vukobratović Novković i dodaje: Sećamo se mi sa kakvim nipodaštavanjem se bivši direktor ViK gospodin Dević odnosio prema legitimnim pitanjima odbornika opozicije na Skupštini grada, gde je dužan da odgovori na sva pitanja gradjana koja postavljaju u njihovo ime legitimni predstavnici-odbornici.

Sećamo se i veštih izbegavanja odgovora floskulama da će baš u inat nama, opoziciji, sve to rešiti. Sećamo se i gromkih aplauza dotičnom gospodinu od strane vladajuće SNS odborničke grupe, a valjda u inat nama.

Uglavnom, rešenje se ne nazire ni pod novim rukovodstvom, pa želimo da podsetimo vlast u Zrenjaninu da voda još više smrdi, ima više štetnih materija i još je gora, kao uostalom i sve drugo u gradu, od kad su oni preuzeli kormilo.

U saopštenju su istakli i sledeće: ”Imaju čak i ministra u Vladi, Gorana Kneževića, koji bi mogao nešto da učini sa te pozicije ukoliko nije znao ili mogao dok je bio br 1 u našem gradu ali i druge poslanike i činioce. Nisu im valjda izmišljeni fašisti, ženomrzci i nasilnici krivi za jednu komunalnu problematiku koju moraju da reše”.

Jer neko mora i krivično da odgovara za ovu čitavu blago rečeno ujdurmu oko vode, ispred ”Dosta je bilo” rekla je Vukobratović Novković.


Dosta je bilo – Zrenjanin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *