PORED SJAJNOG KONCERTA IMAĆETE PRILIKU I DA BUDETE DEO JEDNE PRIČE O USPEHU – a blagdani su prava prilika za to
16. April 2019.
OVAKO JE IZGLEDALA KUĆA NARODNOG HEROJA SERVO MIHALJA I APEL ZA SPAŠAVANJE PLOČE!
16. April 2019.

”OD KOGA STE BRANILI SKUPŠTINU GRADA?” DVERI PITAJU ZRENJANINSKU VLAST

Lokalni odbor Dveri u Zrenjaninu je izdao saopštenje u kome podsećaju da su ”u petak 12.4.2019.godine odbornici Srpske napredne stranke zatvorili su se u Skupštinu grada Zrenjanina”

Takođe Dveri konstatuju da je ”Razlog za ovaj nesvakidašnji potez bio prema njihovim rečima, da se ne dozvoli teror manjine nad većinom,da se odbrani Skupština i izborna volja građana i da se nadležni državni organi obračunaju sa fašistima,ženomrscima i nasilnicima. Zrenjanin je samo jedan od gradova gde je vladajuća većina,svojim nerazumnim činom,unela nemir kod velikog broja naših sugrađana”.

Takođe navode da je Srpski pokret Dveri ”od početka protesta u Zrenjaninu na ulici zajedno sa narodom, gde smo na miran i dostojanstven način izražavali svoje nezadovoljstvo stanjem u gradu u kome živimo i državi koju volimo i iz koje ne želimo da idemo. Nikakvog nasilja na ulicama Zrenjanina nije bilo”
Obrad Stanković kaže ”Ako su se odbornici vladajuće većine odlučili za ovaj vid političke borbe,onda su verovatno imali saznanja da neko planira da zauzme Skupštinu grada i kako su rekli izvrši teror. Zrenjaninska javnost bi volela da zna ko je taj “neko” od koga su naprednjaci branili Skupštinu? Naravno da nije bilo planiranog nasilja i da je ovo još jedna dobro izrežirana predstava. Prilika da se opozicija još jednom ocrni i predstavi kao rušilačka rulja, tvrde u Dverima.
U saopštenju zaključuju da ”Umesto etiketiranja neistomišljenika, spinovanja i sprovođenja rijaliti politike predlažemo vladajućoj većini da počnu da rešavaju realne probleme Zrenjaninaca. Umesto što se bore protiv zamišljenog neprijatelja, da urade ono što su i obećali. Za početak, da reše pitanje zdrave pijaće vode” kaže Obrad Stanković u ime lokalnog pokrata Dveri.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *