U čitaonici Mesne zajednice na Bagljašu 14. decembra u 19.30 časova
14. December 2017.
Zrenjanin ulazi u Novu godinu uz ”Atomsko sklonište”, u petak i subotu programi za decu
14. December 2017.

NOVOGODIŠNJI KONCERT MUZIČKE ŠKOLE „JOSIF MARINKOVIĆ“ U NARODNOM MUZEJU ZRENJANIN

Ponedeljak, 18. decembar u 19h, Salon Narodnog muzeja Zrenjanin

Jedan u nizu novogodišnjih koncerata muzičke škole “Josif Marinković” biće održan i u Salonu Narodnog muzeja Zrenjanin u ponedeljak, 18. decembra 2017. godine, sa početkom u 19 časova.

Učenici i nastavnici muzičke škole “Josif Marinković” pripremili su niz koncerata kojima će obeležiti završetak stare i doček nove kalendarske godine. Repertoar će i ovoga puta biti raznovrstan, u skladu sa prazničnim raspoloženjem, pa će se na programu naći kompozicije svih epoha i stilova, a učestvovaće đaci svih uzrasta. Na koncertima će se predstaviti solisti, kamerni sastavi, horovi, kao i gudački i duvački orkestri osnovne i srednje škole.

Nakon prvog novogodišnjeg koncerta održanog u Svečanoj sali škole i humanitarnog  koncerta u Kulturnom centru, drugi novogodišnji koncert biće održan u zrenjaninskom Muzeju. Na koncertu u Narodnom muzeju Zrenjanin nastupiće učenici osnovne i srednje škole kao solisti na flauti, trombonu, trubi, gitari, solo pevanju, u kamernim sastavima i duvačkom orkestru. Na program će biti dela Mocarta,Vebera, Šopena, Dvoržaka, Lobosa…

Ulaz je besplatan. Dobro došli!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *