24.4 C
Zrenjanin
Thursday, May 30, 2024
Naslovna Privreda Nova godina ili poseta evropskim prestonicama, birajte u Maremo travelu

Nova godina ili poseta evropskim prestonicama, birajte u Maremo travelu

Bilo da je leto ili zima svaki čovek voli da negde odputuje. Pazljivo se biraju agencije, prevoznici, osiguranje i sve ostao do sitnih detalja. Traže se, pored željene destinacije, pristupačne cene i što bolji aranžman i kvalitet.

Agencija „Maremo travel” u Zrenjaninu postoji već punih 5 godina. U toku tog, ne tako kratkog, perioda uspela je da zadobije poverenje mnogih Zrenjaninaca. Sarađuje sa svim velikim turističkim agencijama i ima širok asortiman putovanja po celom svetu, za svačiji džep.

Broj klijenata svake godine sve više raste što daje potvrdu kvaliteta njene usluge. Postoje i oni koji od prve godine poslovanja “Maremo travel-a” svoje poverenje poklanjaju upravo ovoj agenciji kako bi imali baš onakav odmor kakav su zamislili. Ljubazno i prijatno osoblje spremno je da sa vama dugo pretražuje  razne željene ponude kako biste našli najbolje rešenje.

Kada su letovanja upitanju, u „Maremo travel” se klijenti najviše interesuju za Grčku, ali su od prošle godine ponovo aktuelne i one egzotičnije destinacije poput Egipta, Tunisa, Španije i Italije. Što se zimovanja tiče izgleda sa su Zrenjaninci zadovoljni onim što im pruža njihova zemlja pa se najčešće odlučuju za Kopaonik i Zlatibor, ali u poslednje vreme i Bugarsku. Pored ovih nekoliko najtraženijih destinacija u ponudi agencije se mogu naći i druge zemlje bilo da  su upitanju letovanja ili zimovanja.

Postoje razni aranžmani koji uključuju različite tipove smeštaja (hotelski i apartmanski sa različitom vrsom usluge- smeštaj +doručak, polupansion i all inclusive), prevoz (sopstveni, autobuski, avionski), putno i zdravstveno osiguranje. “Maremo travel” nudi svojim klijentima tu pogodnost da u agenciji mogu kupiti ili rezervisati autobuske karte za sve veće gradove Evrope, kao i avio karte za ceo svet. Takođe se i pitanje osiguranja može rešiti na licu mesta jer “Maremo travel” sarađuje i sa svim većim osiguravajućimim kućama. Postoje mogućnosti plaćanja na rate čekovima građana na odloženo do decembra 2018. Godine kao i administrativnom zabranom.

Prva letovanja za sledeću godinu  su već početkom oktobra rezervisana po promotivnim first minut cenama i popustom od 20% do 40% za rezervacije do 31.12.2017. godine.

Različite starosne gurpe se odlučuju za različita putovanja, pa tako mladi u zimskom i jesenjem periodu najpre biraju Evropske gradove, dok se stariji najčešće odlučuju za izlete u Temišvar, Pečuj, Segedin…ali za svakog se nađe po nešto. Ne izostaju naravo ni porodična putovanja sa decom gde se kijenti najviše opredeljuju za mirnija mesta.

Doček Nove godine uvek predstavlja nešto spektakularno, a postoji trend i da se u to ime otputuje u neki od popularnih Evropskih gradova.

U Agenciji “Maremo travel” izdvaja se ponuda za doček novogodišnje noći u Milanu sa polaskom iz Zrenjanina, aranžman obuhvata 5 dana, 2 noćenja i autobuski prevoz za 115e.

Takođe je tražena i Venecija za koju cena ide od 68e pa naviše u zavisnosti od broja noćenja. Novu, 2018.,  godinu možete dočekati i na glavnom trgu u Budimpešti, Veneciji ili Beču sa ili bez noćenja, a cena se kreće od 99e, a prevoz je autobuski. Od bližih destinacija aktuelan je Ohrid ili u Grčkoj na Eviji, u Paraliji i Pefkohoriju.

Što se jednodnevnih izleta tiče dosta je popularan Temišvar, a sledeći polazak iz Zrenjanina je 16. decembra i košta samo 900din. U cenu je uključen prevoz kao i razgledanje grada sa vodičem nakon čega putnici imaju slobodno vreme za šetnju i šoping.

Neke od ponuda koje bi dodatno izdvojili iz agencije “Maremo travel” su:

-Nova godina u Krakovu za termin od 30.12. do 04.01. po ceni od115e. Aranžman obuhvata prevoz autobusom, 3 noćenja u hotelu sa 2* i doručak u vidu švedskog stola.

-Italija-Milano u novogodišjem terminu od 29.12. do 02.01. po ceni od 109e do 125e. Aranžman obuhvata prevoz autobusom, 5 dana i 2 noćenja u hotelima sa 4*.

-Prag u terminu nakom novogodišnje noći, od 1.1. do 06.01. po ceni od 69e. Cena obuhvata smeštaj u hotelima sa 3* i 4* i prevoz autobusom.

“Maremo travel” agencija nalazi se u Gimnazijskoj ulici broj 6. Radno vreme je radnim danima 09-19h, a subotom 10-14h. Agencija takođe ima svoju fb stranicu https://www.facebook.com/ma.remo.587 kao i sajt http://maremo.co.rs/. Broj telefona  023/538-860

VENECIJA (fotografija gore)

PRAG (fotografije dole)

 

 

Srećan put.

M.M.

[td_block_social_counter custom_title=”PRATITE NAS” facebook=”zrenjaninskevesti” twitter=”z1infovesti” instagram=”z1info” manual_count_youtube=”#” style=”style5 td-social-boxed” open_in_new_window=”y”]
Zrenjanin
few clouds
24.4 ° C
24.4 °
24 °
34 %
7.3kmh
22 %
Mon
24 °
Tue
25 °
Wed
25 °
Thu
23 °
Fri
25 °

Popularne vesti

Opoziciona koalicija ”Zrenjanin protiv nasilja – Biramo Zrenjanin” u 8 tačaka programa

Zrenjanin protiv nasilja-Biramo Zrenjanin (lista broj 5) nudi realne programe za bolji život u gradu kažu naši sagovoornici iz ove opozicione grupacije. Kao najvažnije...

JKP ”Vodovod i kanalizacija Zrenjanin” : Gradonačelnik posetio naš tehnički centar

U utorak 28. maja gradonačelnik Simo Salapura sa pomoćnicom Cicom Vučković posetio je tehnički sektor JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin gde su ga tokom...

NUNS: Direktor „Srpskog telegrafa“ Milan Lađević fizički napao novinara „Radara“ Vuka Cvijića

Vuk Z. Cvijić, novinar „Radara“, fizički je napadnut danas na ulici u centru Beograda. Kako je izjavio za N1, pesnicom ga je udario direktor...

Na lokalnim izborima koalicija ”I voda i sloboda” nudi rešenja za Zrenjanin nakon naprednjačke vlasti

Na pitanje zašto na lokalnim izborima koji se održavaju u Zrenjaninu 2.juna treba glasati za redni broj 4. koaliciju ''I voda i sloboda –...