Poginuo muškarac, troje povređenih u sudaru kog Zrenjanina
20. January 2019.
Dan domaceg filma zbog velikog interesovanja ponovo u Zrenjaninu
21. January 2019.

Nikola Kovačević na zimskim pripremama sa reprezentacijom Srbije

Od 10.01.2019. do 20.01.2019. održane su prve zimske pripreme juniorske reprezentacije Srbije u Trebinju (BIH), među kojima je učestvovao i Kovačević Nikola član kajak kluba “Begej”.

Nikola Kovačević je odličnim rezultatom na prošlogodišnjim Olimpiskim nadama među juniorima održanim u septembru mesecu 2018.godine u Poljskom Poznanu sa partnerom Perak Nikolom iz Bačkopalanačkog “Tarketa” ušao u finale u discipini K-2 1000metara (Olipiska disciplina) i zuzeli 7 mesto od 9 finalista u konkurenciji 50 zemalja i time zauzeo mesto u reprezentaciji Srbije.

Ovih 10 dana boravili u Trebinju je vreme poslužilo, pa su 9 dana veslali na reci trebišnjica, pored veslanja koristili su i tamošnju halu sportova za fudbal i teretanu za dizanje tegova. Reprezentativne obaveze za Kovačevića nastavljaju se 01.02.2019.godine kada reprezentacija nastavlja pripreme u Kotoru u Crnoj Gori, gde će ostati do 20.02.2019.godine.

Cilj ovih priprema jeste ostavrivanje što boljeg rezultata na Kup-u Srbije koje se održava u drugoj polovini aprila meseca na Beogradskoj Adi ciganliji, koje će ujedno biti i izborno takmičenje za odlazak na Svetski kup juniora u Brandeburgu u Nemačkoj u maju mesecu i Evropsko prvenstvo za juniore u Račicama u Češkoj u julu mesecu.

Pored Kovačevića, poziv za učešće na narednim pripremama reprezentacije Srbije očekuju se i za Zvekić Milana i Vukov Biljanu koji su svojim klupskim i reprezentativnim rezultatima u 2018.godini opravdali očekivanja za poziv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *