22.8 C
Zrenjanin
Sunday, June 23, 2024
Naslovna Politika i društvo Nataša Velimir iz Narodne stranke ukazuje na probleme tokom održavanja ''Dana piva''

Nataša Velimir iz Narodne stranke ukazuje na probleme tokom održavanja ”Dana piva”

S obzirom da su ”Dani piva” pred otvaranjem, manifestacija kojoj naši vlastodršci pridaju veliki značaj, trebalo bi obratiti pažnju i na neke druge stvari u gradu, smatra Nataša Velimir iz Narodne stranke.
Ona ističe da je ”lepo što se očekuje veliki broj posetilaca iz drugih sredina”, kako je nazvala ”višednevne zabave za široke narodne mase”, tako da će nas posetiti i privrednici, muzičke zvezde, ali….
Neki od njih će doći iz pravca Kikinde, ali ne mogu da uđu u grad kroz ulicu Žarka Zrenjanina, jer se ona rekonstruiše. Baš sad, za dane piva.
Veliki broj ljudi bi ostavio svoje automobile na parkingu iza zgrade opštine, na staroj pijaci, ali ne može- ulica je raskopana. Baš sad, za dane piva. 
Plato na trgu Zorana Đinđića je, s druge strane, potpuno sređen, dok bi neko rekao da je to vrlo pohvalno iz Narodne stranke pitaju ko će biti odgovoran kada pod okriljem noći, pod uticajem maligana, ili samo u dobrom raspoloženju, neko krene duž pomenutog granitnog pločnika i skotrlja se niz kosinu kod bivše zgrade SDK!?
Iz Narodne stranke podsećaju da je ”do proletos tu bilo par stabala tise, zimzelene biljke kojoj treba dugo vremena da naraste, ali je onda nekom palo na pamet da ih poseče” – da li je reč o kolektivnom ludilu koje vlada ovom zemljom, da nam zelenilo ne treba, da li se neko nekom dodvorava, da li se neko ugradio u ugradnju još par desetina kvadratnih metara ploča?, postavlja pitanje Nataša Velimir iz Narodne stranke u Zrenjaninu.
”Ali, ovo nam daje za pravo da postavimo još pitanja: ako neko strada, ko će biti odgovoran? Ako neko traži odštetu, ko će je platiti? Tačnije, čijim novcem će biti plaćena?” komentarišu iz ove stranke.
Kako oni u svom saopštenju navode: ”U čitavoj priči, jedina svetla tačka je gospodin Igor Virijević, načelnik komunalne policije, koji je na našu opasku da je i sa druge strane pešačkog mosta stepenište koje nije uočljivo, lično inicirao lepljenje svetlećih traka da bi građanima, koliko-toliko, bilo manje opasno da tuda hodaju”
Oni na kraju svog saopštenja navode da 25% prečišćeni vodu, smrad iz kafilerije i Vineksa ovom prilikom neće elaborirati – jer previše je to uoči “događaja godine” u našem gradu.
Foto: skrinšot Danipiva.rs mesta za parking
[td_block_social_counter custom_title=”PRATITE NAS” facebook=”zrenjaninskevesti” twitter=”z1infovesti” instagram=”z1info” manual_count_youtube=”#” style=”style5 td-social-boxed” open_in_new_window=”y”]
Zrenjanin
clear sky
22.8 ° C
22.8 °
22.8 °
60 %
0.9kmh
2 %
Tue
33 °
Wed
36 °
Thu
35 °
Fri
36 °
Sat
37 °

Popularne vesti

RAMPA ZA LINGLONG: Pokrajinski sekretarijat poništio odluku Grada Zrenjanina

Poništena odluka Grada Zrenjanina o Linglongu. Pokrajinski sekretarijat za urbanizam i zaštitu životne sredine poništio je rešenje Gradske uprave Grada Zrenjanina kojim je data saglasnost...

Opozicija u Zrenjaninu tvrdi da je otkrila nepravilnosti na izborima – vlast se brani policijom i lažnim optužbama

Predstavnici koalicije "Zrenjanin protiv nasilja - Biramo Zrenjanin" juče su otkrili da se materijal u vrećama i zapisnici ne poklapaju, na šta je vlast...

Za crkve i verske zajednice u Zrenjaninu raspoređeno 10 miliona dinara

Grad Zrenjanin i ove godine sredstvima iz budžeta finansira određene projekte crkava i verskih zajednica. Za tu namenu po rešenju koje je potpisao gradonačelnik...

Zrenjanin: Opoziciji onemogućen uvid u izborni materijal

Predstavnicima zrenjaninske opozicione koalicije "Zrenjanin protiv nasilja - Biramo Zrenjanin" danas je onemogućeno da izvrše uvid u celokupan izborni materijal, koji im je prethodno...