24.4 C
Zrenjanin
Wednesday, April 17, 2024
Naslovna Servisne NAKON PODELE OKTOBARSKIH RAČUNA NASTAVLjA SE OČITAVANjE VODOMERA

NAKON PODELE OKTOBARSKIH RAČUNA NASTAVLjA SE OČITAVANjE VODOMERA

U toku je podela oktobarskih računa za usluge JKP „Vodovod i kanalizacija“. Nakon podele računa nastavlja se poslednje ovogodišnje očitavanje vodomera korisnika.

30. oktobra počela je podela računa za usluge JKP „Vodovod i kanalizacija“ za oktobar mesec i planirano je da se ona u gradu završi do 8. novembra, a za naseljena mesta računi su dostavljeni Pošti radi dalje distribucije na adrese korisnika.
Na računima za oktobar mesec svi korisnici čiji su vodomeri očitani u periodu od 10. oktobra do kraja meseca zaduženi su na osnovu očitanog stanja, dok su ostali zaduženi akontativno ili na osnovu javljenog stanja, ukoliko su stanje vodomera prijavili do 25. oktobra. Korisnici u objektima kolektivnog stanovanja (kućni saveti) i privredni subjekti zaduženi su na osnovu očitanog stanja.

Na oktobarskom računu nalazi se novi broj žiro računa, i ova informacija je bitna za korisnike koji račune plaćaju elektronskim putem i koji imaju formirane šablone za plaćanje računa JKP „Vodovod i kanalizacija“. Potrebno je da izvrše promenu broja žiro računa u šablonu i, umesto dosadašnjeg, upišu novi broj žiro računa 170-30024659000-11.
Računi za oktobar mesec dospevaju na naplatu 20. novembra, a bez naplate provizije korisnici račune mogu platiti na jednom od devet naplatnih mesta preduzeća u gradu.

Zbog podele računa, privremeno je prekinuto poslednje ovogodišnje redovno očitavanje vodomerakorisnika i ono će biti nastavljeno 9. novembra u sedam naseljenih mesta: Čenti, Perlezu, Tomaševcu, Orlovatu, Farkaždinu, Elemiru, Tarašu i Melencima. U Zrenjaninu i preostalim naseljenim mestima završeno je očitavanje vodomera.
Reklamacije na račun za oktobar mesec korisnici mogu podneti najkasnije do 20. novembra, a reklamacije podnete nakon tog datuma neće se razmatrati i biće odbačene kao neblagovremene.

Korisnici reklamacije mogu podneti lično na šalteru u Gimnazijskoj 16 u Zrenjaninu, poslati poštom na adresu: JKP „Vodovod i kanalizacija“, Petefijeva 3, 23101 Zrenjanin sa naznakom REKLAMACIJA – SLUŽBA INFORMISANjA, ili mejlom na info@vikzr.rs .
Kod reklamacija poslatih poštom ili mejlom obavezno je da korisnici navedu ime i prezime, adresu i kontakt telefon.
Za sve potrebne informacije korisnicima je na raspolaganju besplatna korisnička info linija 0800/024-023 (radnim danima od 7 do 15 časova).
Prijavu stanja vodomera korisnici, koji to žele, mogu izvršiti u periodu između 2o-og i 25-og novembra.

[td_block_social_counter custom_title=”PRATITE NAS” facebook=”zrenjaninskevesti” twitter=”z1infovesti” instagram=”z1info” manual_count_youtube=”#” style=”style5 td-social-boxed” open_in_new_window=”y”]
Zrenjanin
few clouds
24.4 ° C
24.4 °
24 °
34 %
7.3kmh
22 %
Mon
24 °
Tue
25 °
Wed
25 °
Thu
23 °
Fri
25 °

Popularne vesti

I Zrenjanin ”uvozio” birače?

Glasači iz Iriga i Sremskih Karlovaca su na dan izbora organizovano dovedeni na glasanje u Zrenjanin, rekli su za N1 info iz koalicije "Srbija...

SNS Zrenjanin: izbori protekli u fer i demokratskoj atmosferi

Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević izjavio u Jutarnjem programu TV Prva da je stranka na čijem je čelu zadovoljna izbornim rezultatima, navedeno je...

PUF kao posmatrač izbornih neregularnosti u Zrenjaninu

Tokom izbornog dana na nedavno održanim izborima članstvo Promena u fokusu - PUF je aktivno posmatralo sva izborna mesta koja se nalaze na teritoriji...

Zrenjaninska JKP „Vodovod i kanalizacija“ sprovodi anketu

Ispitivanje zadovoljstva korisnika uslugama JKP „Vodovod i kanalizacija“ sprovodi se od 18. do 31. decembra na teritoriji Grada Zrenjanina. Upitnik se može popuniti elektronski...