Đilas rekao vlastima da će se nalepnice lepiti i tokom sledećeg protesta – Ludi ste, poručio je
25. February 2019.
PAS KOJI JE PRETRČAO ULTRAMARATON OD BEOGRADA DO ZRENJANINA (FOTO)
25. February 2019.

Na čelu kolona na protestima po Srbiji nema opozicionih političara ali Zrenjanin je opet drugačiji

Na čelu kolone na protestima u Srbiji nećete videti lice niti jednog opozicionog političara, jer se iz subote u subotu, perjanice Saveza za Srbiju drže podalje i od kamera i od prvih redova, navodi N1 info

Pisac Vule Žurić   – “Sad kada se sve namestilo kao kec na 11, da ti staneš na čelo tog narodnog nezadovoljstva, ti to ne možeš da uradiš zato što te se vrlo vrlo sećaju po vrlo lošim stvarima”, objasnio je on.

Ponuđeni ”Sporazum sa narodom” od strane opozicije po navodima Vuka Jeremića je potpisalo više desetina hiljada građana Srbije. Do sada se ne zna tačan broj ni kako ova akcija napreduje.

Ovaj slučaj ”nepojavljivanja opozicionih političara” je možda izuzetak u našem gradu, pošto u prvim redovima tokom protesta koji se održavaju iz nedelje u nedelju, se mogu videti opozicioni političari iz Saveza za Srbiju i aktivisti stranka SZS i drugih opozicionih stranaka, kako uživo tako i na fotografijama, video snimcima i live prenosima.

Foto printskrin FB: Alisa Kockar, portparolka Demokratske stranke u Zrenjaninu koja je članica Saveza za Srbiju

Foto 1od5miliona: Predsedavajući Saveza za Srbiju Zrenjanin – Milan Pernat PUF – članica Saveza za Srbiju,  Radomir Vidrić Srpski pokret Dveri – članica Saveza za Srbiju, Srđan Janković Zelena ekološka partija Zeleni -članica saveza za Srbiju:

 

Miljan Čičić predsavnik političke organizacije Dragana Đilasa u Savezu za Srbiju

Zrenjanin je napredan i demantuje temu koju je obradio N1info i njegovi uvaženi gosti, bar što se tiče prisustva opozicionih lidera na čelu protesta širom Srbije, a naš grad time još jednom dokazuje svoje ”specifičnosti” u srpskoj političkoj realnosti. Sledeći protest 1od5miliona u Zrenjaninu najavljen je već za četvrtak.

 

V:R

2 Comments

  1. iko says:

    Kako da sklonim ove reklame da mogu da pročitam tekst?

    • Rade Vasiljevic says:

      ne znamo sta se desava pokusavali smo da otklonimo greske ali svakako je novi sajt u pripremi pa ne bi trebalo da bude problema..hvala vam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *