Zrenjaninski PUF! objavio novi spot
6. September 2019.
Počeo ”Šta Nam Teško” – konkurs za omladinske volonterske akcije
9. September 2019.

Medveđa: SNS pobeda i opet džipovi bez tablica

Srpska napredna stranka saopštila je da su na osnovu rezultata sa svih 28 biračkih mesta u Medveđi osvojili 64,8 odsto glasova, prenosi N1. Prema podacima SNS, sve liste koje su učestvovale na izborima prešle su cenzus, a to su SRS, PUPS, dve manjinske liste Albanaca i Srpska desnica. Savez za Srbiju bojkotovao je ove izbore.

Prema tvrdnjama predsednika izborne komisije Ivana Kostića, na samim biračkim mestima nije bilo incidenta ali su na društvenim mrežama objavljene fotografije na kojima se vide džipovi bez registarskih tablica, a za koje se navodi da su bila prisutna tokom izbornog dana u Medveđi. Ispred sedišta naprednjaka slavlje je počelo uz vatromet.

Na društvenim mrežema danas su objavljene fotografije i video snimci, za koje se tvrdi da su snimljeni danas, na dan izbora u Medveđi. Na snimcima se vide džipovi bez registarskih tablica.

Fotografije je objavio i lider Pokreta Dveri Boško Obradović.

Kako prenosi Jugmedia, u Izbornoj komisiji tvrde da do sada nisu imali ni jednu prijavu ili žalbu da su prekršena izborna pravila, niti da se desio bilo kakav incident.

“Sve što bude formalno podnet prigovor komisija će razmatrati, a glasine ne možemo da komentarišemo. Ukoliko neko podnese neki prigovor on će biti razmatran. U suprotnom, komisija ne može da postupa po tome”, rekao je predsednik Izborne komisije Ivan Kostić za Jugmediu.

Pojavljivanje automobila u Medveđi obrazložio je, kako pišu Južne vesti, funkcioner SNS i narodni poslanik ove stranke Dragan Šormaz na Tviteru. Kako je naveo, reč je o funkcionerima SNS koji su zaduženi za izbore, “koji rade kao mašina” i zato “melju opoziciju”.

 

 

Izvor: Insajder.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *