PODSTICAJI ZA DOMAĆI TURIZAM
14. December 2018.
PRVE OZBILJNE PADAVINE, MOŽDA NAJVEĆI SNEG OD 2012.
14. December 2018.

LOKALNA VLAST  U 2018.GODINI JOŠ VIŠE UNAZADILA ZRENJANIN

 

 

Na tradicionalnom novogodišnjem susretu sa novinarima predsednik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin Bojan Kostreš istakao je da je nerad bahate i neodgovorne lokalne vlasti učinio stanje u Zrenjaninu još gorim.

Građanke i građani Zrenjanina i dalje namju zdravu pijaći vodu, kafilerija nesnosno smrdi, a obećanja o izgradnji akva parka, auto-moto i bob staze, te golf igrališta i dalje su mrtvo slovo na papiru.

Zrenjanin je po svim ekonomskim pokazateljima ispod republičkog proseka. Novootvorenih radnih mesta je malo, pa sve više naših sugrađana bolji život traži u zemljama Evropske unije.

Lokalna vlast je 2018.godini nastavila sa uništavanjem institucija lokalne samouprave.

Skupština grada i gradsko veće postale su obične glasačke mašinerije vlasti. Sednice su veoma retke, pa se može reći da se u Zrenjaninu gasi parlamentarni život.

Liga socijaldemokrata Vojvodine učiniće sve da se u Zrenjaninu i Vojvodini  okupi sve demokratske snage kojima su demokratski principi i interesi Vojvodine na prvom mestu.

Samo snažan vojvođanski front može se izoboriti za autonomnu Vojvodinu u kojoj će Zrenjanin opet biti dobro mesto za život.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *