22.8 C
Zrenjanin
Saturday, July 13, 2024
Naslovna Politika i društvo Kup vatrogasaca Vojvodine u Zrenjaninu

Kup vatrogasaca Vojvodine u Zrenjaninu

U organizaciji Gradskog vatrogasnog saveza Zrenjanina, na Gradskom stadionu u nedelju je održan Kup vatrogasaca Vojvodine.

Ovom prilikom prvi put je prikazana elektronska oprema praćenja discipline za rad sa motornom vatrogasnom pumpom.

Otvarajući manifestaciju gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić je rekao:
“Zadovoljstvo mi je što se ovako značajna smotra održava baš u Zrenjaninu. Naša profesionalna jedinica ima izuzetne rezultate, i znam koliko je požara sprečila, ali pravovremenim reagovanjem i ugasila kada do njih dođe.
Puno se ulaže u dobrovoljna vatrogasna društva, i zato mi je izuzetna čast što se upravo ova velika manifestacija održava u našem gradu, na našem stadionu”, naglasio je Janjić.

Predsednik Vatrogasnog saveza Vojvodine i sekretar Gradskog vatrogasnog saveza Dragan Jajić uručio je zlatnu plaketu gradonačelniku Čedomiru Janjiću, zbog izuzetnog doprinosa i pomoći dobrovoljnim vatrogasnim društvima, i ovom prilikom istakao:
“Želim da se zahvalim lokalnoj samoupravi na ukazanoj pomoći i podršci, pre svega gradonačelniku Čedomiru Janjiću i predsedniku Gradskog vatrogasnog saveza Draganu Ćapinu. Želimo da pokažemo da grad Zrenjanin može biti domaćin jednom ovako velikom međunarodnom takmičenju.
I naredne godine ćemo se prijaviti da budemo nosioci organizacije gržavnog prvenstva”, rekao je Jajić.

Osim Sremskog i Severno-bačkog okruga, sva vatrogasna društva iz Vojvodine su učestvovala na kupu, koji je okupio oko 650 učesnika iz 65 vatrogasnih društava.

[td_block_social_counter custom_title=”PRATITE NAS” facebook=”zrenjaninskevesti” twitter=”z1infovesti” instagram=”z1info” manual_count_youtube=”#” style=”style5 td-social-boxed” open_in_new_window=”y”]
Zrenjanin
clear sky
22.8 ° C
22.8 °
22.8 °
60 %
0.9kmh
2 %
Tue
33 °
Wed
36 °
Thu
35 °
Fri
36 °
Sat
37 °

Popularne vesti

Gradonačelnik posetio Orlovat u akciji ”Da nam sela budu bliža”

Gradonačelnik Simo Salapura sa svojim saradnicima posetio jeOrlovat, u sklopu akcije “Da nam sela budu bliža” koju Grad Zrenjanin sprovodi već treću godinu. Na sastanku...

Građanski preokret: Grad Zrenjanin ignoriše pokrajinsku odluku i prikriva krivično delo

Gradska uprava grada Zrenjanina izdala je građevinsku dozvolu kompaniji Linglong za izgradnju skladišta neopasnog otpada uprkos tome što joj je Pokrajinski sekretarijat za urbanizam...

RAMPA ZA LINGLONG: Pokrajinski sekretarijat poništio odluku Grada Zrenjanina

Poništena odluka Grada Zrenjanina o Linglongu. Pokrajinski sekretarijat za urbanizam i zaštitu životne sredine poništio je rešenje Gradske uprave Grada Zrenjanina kojim je data saglasnost...