Čemu ovo Predsedniče.. (VIDEO SNIMAK)
11. February 2019.
Svetski dan dece obolele od raka, 15. februar
11. February 2019.

Kuda ide ovaj voz?

 

Liga socijaldemokrata Vojvodine postavlja pitanje predstavnicima gradske vlasti u Zrenjaninu da li su tačni medijski navodi da je obustavljen putnički železnički saobraćaj od Zrenjanina do Beograda i od Zrenjanina do Novog Sada.

Krajem oktobra prošle godine pompezno je najavljeno obnavljanje saobraćaja od Zrenjanina do Novog Sada, nakon što je u rekonstrukciju tog dela pruge uloženo je 5,5 milijardi dinara, da bismo sada, nakon svega tri meseca, saznali da se saobraćaj ponovo obustavlja za putnike.

Prva pruga u jugoistočnoj Evropi izgrađena je u Banatu, a Vojvodina je između dva svetska rata imala najgušću železničku mrežu u Evropi, dok danas vozovi idu 20, 30 km na čas ili ne idu uopšte.

Smatramo da je nivo bahatosti vlasti dosegao svoj najviši nivo i da je količina neodgovornosti koju pokazuju prema zajedničkom dobru i interesima građana nedopustiva. Podsećamo da građani Zrenjanina nisu građani drugog reda i da nisu glupi da ne vide šta rade oni kojima je posao da se bave poboljšanjem kvaliteta svih Zrenjaninaca.

Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva od nadležnih odgovor i od gradskih čelnika objašnjenje građanima šta se dešava, jer građani imaju pravo da znaju!

S poštovanjem,

mr Dejan Čapo

predsednik Odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine

u Skupštini grada Zrenjanina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *