INTERVJU – VLASTIMIR TASIĆ – vratasporta.rs
8. July 2018.
PROGRAM MANIFESTACIJE  “BANATSKA BAJKA– LETO U GRADSKOJ BAŠTI” U TOKU OVE NEDELJE
9. July 2018.

Kartanje šaha

 

 

Skandalozno trošenje novca iz budžeta grada nije neka posebno nova priča, poslednje informacije koje se tiču trošenja našeg novca su uzburkale javnost bar na 6 minuta. Pero Pilipović član Gradskog veća i ujedno predsednik preferans kluba “Elemir” je preko svog uticajnog mesta u lokalnoj vlasti a uz pomoć odlazećeg Gradonačelnika dodelio svom klubu 400 000 dinara, za zajebanciju ima a za sirotinju samo koske. 12 miliona dinara je iz budžeta potrošeno na širenje ljubavi, učenje engleskog jezika, kreativo leto, spremnosti na razvoj, negovanje maštovitih dečjih prstića… A kao pobednik u ozbiljnoj konkurenciji ističe se udruženje “Tiska priča” koje je dobio 250 000 za ventilaciju i protivpožarnu zaštitu saobraćajnih tunela, a mi imamo oko nula tunela. Svaka čast Čedomire.

Kažu da će ubrzo krenuti poslovi oko uređenja trga Zorana Đinđića, koliko će tek to da košta. Dakle posle trga Kim Il Sunga (glavni trg) sada će građani dobiti i trg Kim Džong Una… Posle naprednjaka će ostati samo sivilo i kamen na kamenu, kao u njihovim rodnim krajevima. Ljudi gušteri će zavladati Vojvodinom.

Gradska vlast koja uredno dobija moje zahteve za informacije od javnog značaja se pravi luda i ne ispunjava svoje obaveze, tako ostajem uskraćen za ugovor koji je potpisan sa Tenisom, bankarsku garanciju za ugovor sa Tenisom, ugovor koji je Janjić potpisao za famozni golf teren, kopiju inicijative za promenu imena grada… To ja kao kad ti neko dođe u goste a ti se praviš da nisi kući. Znam da ste unutra.

Pravda za Danu!

 

#NDMZR

Nervozni poštar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *