Omiljena mesta na kojima su se Vojvođani odmarali krajem 19. i tokom 20. veka
10. June 2019.
ZASIJALO SUNCE I NA KUPALIŠTU PESKARA – 7 FOTO
10. June 2019.

IMATE PROBLEM? – ZAKAŽITE SASTANAK SA GRADSKIM VEĆNICIMA

Mnogi građani možda nisu obavešteni, iako je  ovaj način komunikacije i mogućnost rešavanja određenog problema dostupan u našem gradu već godinama.

Svaki član Gradskog veća (tkz. gradske vlade) ima obavezu da dežura određenim danima i u određeno vreme u zgradi Gradske kuće, kako bi bio na usluzi građanima Zrenjanina. Pogledajte spisak članova gradskog veća kao i oblast za koju su zaduženi, pa ukoliko imate konkretan problem, možda jesu najviša instanca u našem gradu – ali su dostupni. U spisku je i kontakt telefon na koji možete pozvati i najaviti se da želite sastanak u vreme koje je naznačeno.

Na ovom spisku jedino član gradskog veća za urbanizan, infrastrukturu i prostorno planiranje nema tačan termin za prijem građana, a ovih nedelja i meseci mnogi građani ukazuju na ogroman problem sa semaforima i saobraćajnom signalizacijom, što je problem koji je vezan za ovaj resor (urbanizam), resor člana gradskog veća zaduženog za mesne zajednice i resor saobraćaja.

Prijem građana je u kancelariji broj 122 u Gradskoj kući – Trg slobode 10. Na sajtu grada je naglašeno ”omogućeno je da građanin direktno iznese svoje potrebe nadležnima, koji će u saradnji sa stručnim službama raditi na rešavanju konkretnih problema”.

 

Izvor: zrenjanin.rs

Foto: Skrinšot – Gradsko veće – zrenjanin.rs

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *