Domaći proizvodi od mesa i mleka od 1. januara slobodno na kućnom pragu
21. December 2017.
Sutra 22.12. isključenja struje u delu Bagljaša, Jankov most i Ečka. SKICA
21. December 2017.

Hladno i suvo vreme, uz oblake i maglu sve do nedelje, VOJVODINAMETEO

PETAK:

Nakon prilično hladnih srede i četvrtka, i naročito niskih jutarnjih temperatura u četvrtak, u petak nas očekuje priliv nešto toplijeg vazduha, što i nije veliko iznenađenje obzirom na prethodno pomenuto okretanje smera vetra na jugozapadni. Petak će obeležiti pretežno do potpuno oblačno i suvo vreme. U noći ka suboti očekuje se prolazak hladnog fronta, a sa njim bi moglo biti i nešto snega. U prvom delu dana duvaće slab do umeren jugozapadni vetar, poslepodne i uveče zapadni i severozapadni.

Jutarnje temperature kretaće se između -3 i 1°C, a maksimalne dnevne od 3 do 6°C.

SUBOTA i NEDELJA:

Pre svega treba istaći da je vikend još uvek daleko za neku precizniju i konkretniju prognozu, ali možemo spomenuti kakve su tendencije.

Najpre nas u noći ka suboti očekuje prolazak hladnog fronta, koji bi mogao doneti nešto padavina u obliku snega. Još uvek nije izvesno da će ovaj front uopšte doneti padavine, ali za sada se one mogu očekivati u manjoj količini. Potom bi u nastavku vikenda bilo umereno do potpuno oblačno i prohladno vreme. Maksimalne temperature bi se u sredu kretale između 2 i 4°C, dok bi u nedelju bilo malo hladnije. Jutarnje temperature u minusu, u nedelju je moguć i nešto „dublji“ minus – o čemu će svakako biti više reči u narednim danima.

PRVE NAZNAKE ZA DOČEK 2018: Sutra, u sredu 20. decembra objavljujemo prvu prognozu, odnosno prve srednjoročne tendencije kakvo nas vreme može očekivati 31. decembra tekuće, i 1. januara 2018. godine.

 

NAJTAČNIJU VREMENSKU PROGNOZU I MNOGO TOGA JOŠ VEZANO ZA VREMENSKE PRILIKE POGLEDAJTE NA SAJTU VOJVODINAMETEO

Početna

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *