ODGOVARAĆETE KRIVIČNO ZBOG OVAKVOG STANJA SA VODOM – VLASTIMA PORUČUJU IZ DJB
14. May 2019.
“Slika lepa – čep do čepa” u saradnji sa udruženjem “Čep za hendikep”
14. May 2019.

GUMARA ”PRVE KLASE”

Organizacija ”Građanski preokret” iz Zrenjanina svakodnevno obaveštava javnost o problematici izgradnje fabrike za proizvodnju automobilskih guma u okolini Zrenjanina.

Pored već poznatih informacija koje su sugrađanima i nacionalnoj javnosti prezentovali aktivisti ove organizacije o tome da se ”ova fabrika gradi nezakonito tj. bez potrebnih dozvola za izgradnju” ali i o tome da ”ne postoji studija o uticaju na životnu sredinu” sada pružaju informacije o tome da se ova kineska fabrika guma koja je prezentovana kao projekat od nacionalne važnosti gradi na njivama prve i druge klase u neposrednoj blizini drugih oranica, pašnjaka i voćnjaka.

Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić je demantovao na konferenciji za štampu da se ova fabrika gradi bez potrebnih dozvola ali i na te informacije ubrzo je stigao demanti iz ”Građanskog preokreta” o čemu ste mogli da čitate u javnosti.

Građanski preokret nam je u svom saopštenju poslao i sledeće dokumente koji dokazuju ovu njihovu tvrdnju. Ispod možete i pogledati video snimke o ovoim parcelama.

 

Video snimak napravljen dronom

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *