22.8 C
Zrenjanin
Saturday, July 13, 2024
Naslovna ZR caffe Grad Zrenjanin učestvovao u Avivovoj akciji Izbor za najlepšu novogodišnju jelku Zrenjanina

Grad Zrenjanin učestvovao u Avivovoj akciji Izbor za najlepšu novogodišnju jelku Zrenjanina

Grad Zrenjanin učestvovao u Avivovoj akciji Izbor za najlepšu novogodišnju jelku Zrenjanina

Predstavnici različitih institucija, organizacija i kompanija iz Zrenjanina, među kojima i Grada Zrenjanina, kitili su jelke, uz veliki broj mališana i muzičko-zabavni program u kome je učestvovao Dečiji hor iz OŠ „Petar Petrović Njegoš“, a sve prisutne je obradovala i poseta Deda Mraza.

Svaka institucija i kompanija svojim učešćem u ovoj manifestaciji se priključila akciji prikupljanja novogodišnjih paketića za decu, koji će biti uručeni Centru za socijalni rad Grada Zrenjanina, odnosno deci bez roditeljskog staranja.

Ispred Grada Zrenjanina jelku su ukrašavali zamenik gradonačelnika Saša Santovac i pomoćnik gradonačelnika Duško Radišić.

Santovac je pozdravljajući prisutne zahvalio Aviv Parku što je omogućio prostor i organizovao humanitarnu akciju, a posebno svima koji su u akciji učestvovali i donirali paketiće za decu.

– Osim današnjeg druženja i velikog broja dece koja učestvuju i uživaju u kićenju jelke, kao i mi stariji, moram istaći kao posebno značajno da ova manifestacija ima humanitarni karatkter jer se prikupljaju paketići, a svake godine broj paketića je sve veći – rekao je Santovac i izrazio očekivanje da će naredne godine biti još više učesnika i zadovoljnh roditelja, baka i deka čija deca učestvuju u programu.

Danka Gladović direktor marketinga u Aviv Parku izrazila je zadovoljstvo jer je ova manifestacija humanitarnog karaktera prerasla u tradiciju.

– Svake godine uspevamo da okupimo sve veći broj ljudi, ne samo posetilaca, već i učesnika. Ove godine nas je bilo šesnaest i uspeli smo do sada da prikupimo 322 paketića koja će otići u prave ruke i onima kojima je to najpotrebnije za ove praznike – kazala je Gladović.

Inače, prošlogodišnje akcije su imale veliki odziv u javnosti, kada se tom prilikom sakupilo skoro 300 paketića za decu bez roditeljskog staranja i za decu sa posebnim potrebama koji su im uručeni preko Centra za socijalni rad Grada Zrenjanina.

[td_block_social_counter custom_title=”PRATITE NAS” facebook=”zrenjaninskevesti” twitter=”z1infovesti” instagram=”z1info” manual_count_youtube=”#” style=”style5 td-social-boxed” open_in_new_window=”y”]
Zrenjanin
clear sky
22.8 ° C
22.8 °
22.8 °
60 %
0.9kmh
2 %
Tue
33 °
Wed
36 °
Thu
35 °
Fri
36 °
Sat
37 °

Popularne vesti

Gradonačelnik posetio Orlovat u akciji ”Da nam sela budu bliža”

Gradonačelnik Simo Salapura sa svojim saradnicima posetio jeOrlovat, u sklopu akcije “Da nam sela budu bliža” koju Grad Zrenjanin sprovodi već treću godinu. Na sastanku...

Građanski preokret: Grad Zrenjanin ignoriše pokrajinsku odluku i prikriva krivično delo

Gradska uprava grada Zrenjanina izdala je građevinsku dozvolu kompaniji Linglong za izgradnju skladišta neopasnog otpada uprkos tome što joj je Pokrajinski sekretarijat za urbanizam...

RAMPA ZA LINGLONG: Pokrajinski sekretarijat poništio odluku Grada Zrenjanina

Poništena odluka Grada Zrenjanina o Linglongu. Pokrajinski sekretarijat za urbanizam i zaštitu životne sredine poništio je rešenje Gradske uprave Grada Zrenjanina kojim je data saglasnost...