19.1 C
Zrenjanin
Monday, June 1, 2020
Naslovna Servisne DOSTAVLjENI RAČUNI ZA MAJ, NASTAVLjA SE OČITAVANjE VODOMERA

DOSTAVLjENI RAČUNI ZA MAJ, NASTAVLjA SE OČITAVANjE VODOMERA

 

Na adrese korisnika dostavljeni su računi za maj mesec za usluge JKP „Vodovod i kanalizacija“. Rok za podnošenje reklamacija do 20. juna.

Nastavlja se očitavanje vodomera korisnika u 9 naseljenih mesta, dok je u ostalim mestima, kao i u samom Zrenjaninu, završeno prvo redovno očitavanje vodomera.
Na adrese korisnika usluga JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin u Zrenjaninu i svim naseljenim mestima dostavljeni su računi za maj mesec.
Na računima za maj mesec korisnici su zaduživani, u zavisnosti od perioda kada je vršeno očitavanje vodomera, na osnovu očitanog stanja ili akontativno, a u slučaju ako su sami do 25. maja izvršili prijavu stanja vodomera na osnovu javljenog stanja.

Računi za maj mesec dospevaju na naplatu 20. juna.
Trenutno se očitavanje vodomera korisnika sprovodi u 9 naseljenih mesta: Melenci, Elemir, Orlovat, Perlez, Čenta, Taraš, Tomaševac, Farkaždin i Knićanin, a planirano je da ono bude završeno do kraja juna meseca. Time će se kompletirati prvo redovno očitavanje vodomera, jer su očitavanja završena u Zrenjaninu i ostalim naseljenim mestima.
Podsećamo korisnike da reklamacije na račun za majmesec mogu podneti najkasnije do 20.06.2018. godine, a reklamacije podnete nakon togdatuma neće se razmatrati i biće odbačene kao neblagovremene.

Korisnici mogu reklamaciju podneti lično na šalteru 1 u prizemlju zgrade preduzeća u Petefijevoj 3 u Zrenjaninu, poslati poštom na adresu: JKP „Vodovod i kanalizacija“, Petefijeva 3, 23000 Zrenjanin sa naznakom REKLAMACIJA – SLUŽBA INFORMISANjA, ili mejlom na info@vikzr.rs .
Kod reklamacija poslatih poštom ili mejlom obavezno je da korisnici navedu ime i prezime, adresu i kontakt telefon.
Za sve potrebne informacije korisnicima je na raspolaganju besplatna korisnička infolinija 0800/024-023 (radnim danima od 7 do 15 časova).
Prijavu stanja vodomera korisnici, koji to žele, mogu izvršiti u periodu 20 – 25. jun.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime

PRATITE NAS

21,405FanovaLajkuj
729PratilacaZaprati
316PratilacaZaprati
Zrenjanin
scattered clouds
19.1 ° C
24 °
14.4 °
35 %
2.6kmh
25 %
Tue
17 °
Wed
24 °
Thu
27 °
Fri
28 °
Sat
16 °

Popularne vesti

CINS: Na izbornim listama vlasti i opozicije ljudi koji su kršili zakon

Na deset izbornih lista koje su proglašene do 25. maja nalazi se bar po jedan političar koji je prekršio Zakon o Agenciji za borbu...

”U prah i pepeo” – Diploma, zvanje i uspesi profesorke Ene Nedić

Profesorka srpskog jezika Ena Nedić zapalila je svoju diplomu ispred zgrade Narodne skupštine, kako je rekla - u znak protesta što mladi i školovani...

U Demokratskoj stranci ”tuča oko pečata”

Nije tajna da je vladajuća stranka (SNS) i njen predsednik (Vučić A.) godinama radila na rasturanju Demokratske stranke i opozicije uopšte, i to vrlo...

Zrenjanin: Zeleni traže da se reši problem Bagljaškog kanala

Zelena stranka iz Zrenjanina se obratila javnosti saopštenjem u kojem traže od gradske vlasti da ''hitno krene u rešavanje problema sa Bagljaškim kanalom''. Bagljaški...