24.4 C
Zrenjanin
Wednesday, April 17, 2024
Naslovna Servisne DOSTAVLjENI RAČUNI ZA MAJ, NASTAVLjA SE OČITAVANjE VODOMERA

DOSTAVLjENI RAČUNI ZA MAJ, NASTAVLjA SE OČITAVANjE VODOMERA

 

Na adrese korisnika dostavljeni su računi za maj mesec za usluge JKP „Vodovod i kanalizacija“. Rok za podnošenje reklamacija do 20. juna.

Nastavlja se očitavanje vodomera korisnika u 9 naseljenih mesta, dok je u ostalim mestima, kao i u samom Zrenjaninu, završeno prvo redovno očitavanje vodomera.
Na adrese korisnika usluga JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin u Zrenjaninu i svim naseljenim mestima dostavljeni su računi za maj mesec.
Na računima za maj mesec korisnici su zaduživani, u zavisnosti od perioda kada je vršeno očitavanje vodomera, na osnovu očitanog stanja ili akontativno, a u slučaju ako su sami do 25. maja izvršili prijavu stanja vodomera na osnovu javljenog stanja.

Računi za maj mesec dospevaju na naplatu 20. juna.
Trenutno se očitavanje vodomera korisnika sprovodi u 9 naseljenih mesta: Melenci, Elemir, Orlovat, Perlez, Čenta, Taraš, Tomaševac, Farkaždin i Knićanin, a planirano je da ono bude završeno do kraja juna meseca. Time će se kompletirati prvo redovno očitavanje vodomera, jer su očitavanja završena u Zrenjaninu i ostalim naseljenim mestima.
Podsećamo korisnike da reklamacije na račun za majmesec mogu podneti najkasnije do 20.06.2018. godine, a reklamacije podnete nakon togdatuma neće se razmatrati i biće odbačene kao neblagovremene.

Korisnici mogu reklamaciju podneti lično na šalteru 1 u prizemlju zgrade preduzeća u Petefijevoj 3 u Zrenjaninu, poslati poštom na adresu: JKP „Vodovod i kanalizacija“, Petefijeva 3, 23000 Zrenjanin sa naznakom REKLAMACIJA – SLUŽBA INFORMISANjA, ili mejlom na info@vikzr.rs .
Kod reklamacija poslatih poštom ili mejlom obavezno je da korisnici navedu ime i prezime, adresu i kontakt telefon.
Za sve potrebne informacije korisnicima je na raspolaganju besplatna korisnička infolinija 0800/024-023 (radnim danima od 7 do 15 časova).
Prijavu stanja vodomera korisnici, koji to žele, mogu izvršiti u periodu 20 – 25. jun.

[td_block_social_counter custom_title=”PRATITE NAS” facebook=”zrenjaninskevesti” twitter=”z1infovesti” instagram=”z1info” manual_count_youtube=”#” style=”style5 td-social-boxed” open_in_new_window=”y”]
Zrenjanin
few clouds
24.4 ° C
24.4 °
24 °
34 %
7.3kmh
22 %
Mon
24 °
Tue
25 °
Wed
25 °
Thu
23 °
Fri
25 °

Popularne vesti

I Zrenjanin ”uvozio” birače?

Glasači iz Iriga i Sremskih Karlovaca su na dan izbora organizovano dovedeni na glasanje u Zrenjanin, rekli su za N1 info iz koalicije "Srbija...

SNS Zrenjanin: izbori protekli u fer i demokratskoj atmosferi

Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević izjavio u Jutarnjem programu TV Prva da je stranka na čijem je čelu zadovoljna izbornim rezultatima, navedeno je...

PUF kao posmatrač izbornih neregularnosti u Zrenjaninu

Tokom izbornog dana na nedavno održanim izborima članstvo Promena u fokusu - PUF je aktivno posmatralo sva izborna mesta koja se nalaze na teritoriji...

Zrenjaninska JKP „Vodovod i kanalizacija“ sprovodi anketu

Ispitivanje zadovoljstva korisnika uslugama JKP „Vodovod i kanalizacija“ sprovodi se od 18. do 31. decembra na teritoriji Grada Zrenjanina. Upitnik se može popuniti elektronski...