Planirana isključenja struje za sutra
16. September 2018.
Osumnjičeni da su prodavali ekstazi i marihuanu
16. September 2018.

Dodeljena “Velika nagrada Zrenjanina”

 

Više od 50 takmičara učestvovalo je na moto-trci “Velika nagrada Zrenjanina” koja je, pored takmičara, okupila i veliki broj publike, a najboljima, u različitim kategorijama, dodeljeni su pehari.
Najboljima pehare su uručili zamenik gradonačelnika Zrenjanina Saša Santovac i generalni sekretar Auto-moto saveza Srbije Predrag Đurđev: U klasi MK 50 – Kenjereš Karolj iz Srbije , MK 125 – Pavlović Dejan iz Srbije, a u klasi MK 250 pobedu je odneo Marjanović Stevan iz Srbije.

U klasi MK 500 prvoplasirani je Slobodan Krstić iz Srbije, u MK Open special Bošnjak Milenko iz Srbije, u MK Prikolice Vasiljević Dragoj iz Srbije i u disciplini RR 125 Gajić Nikola iz Srbije.

Zamenik gradonaćelnika Saša Santovac, rekao je da je ovo već druga godina za redom da se ovakvo takmičenje održava kao i da očekuje da će se tradicija nastaviti.
“Ovo je prilika da svi posetioci, koji su pre svega ljubitelji moto sporta,  vide našu industrijsku zonu, i nove investitore koji u njoj grade pogone. U budućnosti ćemo se truditi da ovakvi događaji budu još masovniji, i trku podignemo na najviši rang takmičenja”, istakao je Santovac.
Generalni sekretar Auto moto saveza Srbije Predrag Đurđev , rekao je da je dosta takmičara i lepo vreme učinilo da  Zrenjanin u ovim danima trke podseća na Ušće u Beogradu.
“Ovom trkom obeležavamo kraj moto sezone u Srbiji.  Danas je pred nama jedna pre svega sigurna staza, o čijem kvalitetu govori i licenca koju je dobila od strane Auto moto saveza Srbije”, rekao je Đurđev.
Staza u industrijskoj zoni ispunjava sve uslove za održavanje zvaničnih trka iz kalendara nacionalnog šampionata, a uz nastavak saradnje Auto moto saveza Srbije, Moto saveza Srbije, auto moto kluba “Petrovgrad” i grada Zrenjanina, na toj stazi bi trebalo da se voze i discipline za međunarodni šampionat.
Takmičenje su organizovali Auto-moto savez Srbije, Moto savez Srbije, i Auto-moto klub ”Petrovgrad” iz Zrenjanina, uz podršku Ministarstva omladine i sporta i AMS Osiguranja,takođe i pod pokroviteljstvom grada.
M.M.
Foto – “Danas”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *