NOTR DAM PAO NIJE! SAČUVANA JE KONSTUKCIJA U CELINI
16. April 2019.
STEFANOVIĆ, PREMA OCENI ISTINOMERA, SLAGAO DA SU NOVINARI BEZBEDNI
17. April 2019.

DOBRA ŠALA ILI POTPUNI PROMAŠAJ?

Srpska Napredna Stranka (SNS) objavila je najnoviji spot u okviru kampanje “Budućnost Srbije” u kojem pozivaju građane na miting podršle u Beogradu koji će se održati u petak 19.aprila.

Glavni likovi u spotu su finkcioneri SNS potrpedsednica Marija Obradović i predsednik Izvršnog odbora Darko Glišić ,koji prave ogroman broj sendviča uz komentar da je toliko dovoljno samo za “prvih nekoliko stotina autobusa”.

Ovakva režija novog spota proizašla je od mnogobrojnih naziva kojima se u narodu označavaju simpatizeri SNS kao što su  – sendvičari, botovi, diktator, lažovi…kako je i u samom spotu rečeno.

Nije tajna ni da se simpatizeri SNS prevoze velikim brojem autobusa iz skoro svih gradova u Srbiji u onaj grad u kojem se održava miting, te otud i “konstatacija” Marije Obradović da su gomile sendviča dovoljne samo za prvih nekoliko stotina autobusa.

Predstojeći miting podrške u Beogradu predstavlja neku vrstu odgovora na protest “1 od 5 miliona” koji se odigrao 13.aprila u Beogradu i bio najmasovniji do sada. SNS je najavio proteste na istom mestu, ali ne i hodanje ulicama jer kako kažu žele da dokažu da ih ima više a njihove pristalice će stojati u mestu “kako bi mogle da se tačno prebroje”.

 

FOTO??????

???????????

ili izvor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *