ZRENJANINCI ĆE PITATI PREDSEDNIKA VUČIĆA: ”KO PLAĆA KAMPANJU BUDUĆNOST SRBIJE”?
13. February 2019.
Grad deli novac udruženjima i amaterskim kulturno umetničkim društvima – KONKURS
13. February 2019.

Dečja predstava “Kreativna radionica za decu” i izložba “Impresije sunca”

ČETVRTAK, 14. FEBRUAR

U KULTURNOM CENTRU ZRENJANINA

DEČJA PREDSTAVA

–          „KREATIVNA RADIONICA ZA DECU“

Dečja predstava „Kreativna radionica za decu“  biće odigrana u četvrtak, 14. februara  u 9.30h za predškolce a u 12h za decu osnovnoškolskog uzrasta, na Velikoj sceni Kulturnog centra Zrenjanina. Reč je o interaktivnoj dečjoj predstavi u kojoj će glumac Nebojša Čolić-Fiko govoriti i predstaviti vesele i smešne priče, interaktivne i didaktičke bajke i basne kao i istorijat pozorišta i filma. Gost programa u ulozi Čarli Čaplina je komičar Medžik (Magic). Cena ulaznice: 200 dinara.

PETAK, 15. FEBRUAR

IZLOŽBA – „IMPRESIJE SUNCA“

SLAVOMIRA KOVAČKOG

–          Postavka je otvorena do 1. marta 2019.

U petak, 15. februara u Malom salonu Kulturnog centra Zrenjanina u 19 časova biće otvorena izložba slika „Impresije Sunca“ – Slavomira Kovačkog . Kovački će predstaviti 25  novih radova iz  likovnog opusa koji je nastao u toku 2018. i početkom ove godine.  Kovačkom je ovo  druga samostalna izložba a Kulturni centar je organizuje u skladu sa svojim konceptom podrške talentovanim umetnicima na početku svojih umetničkih karijera. Izložba je otvorena do 1. marta a organizuje se u saradnji sa Kancelarijom za mlade Grada Zrenjanina.

 

Slavomir Kovački  rođen je 1999. godine u Zrenjaninu.

Završio je zrenjaninsku Srednju poljoprivrednu školu a crtanjem i slikanjem se bavi od svoje devete godine. Trenutno je student Likovne akademije u Firenci (Italija).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *