PREDSEDNIK VUČIĆ POMINJE POLA MILIJARDE EVRA ZA AUTOPUTEVE ZR-BG i ZR-NS
11. February 2019.
Kuda ide ovaj voz?
11. February 2019.

Čemu ovo Predsedniče.. (VIDEO SNIMAK)

Društvene mreže su juče eksplodirale nakon što je okačen ovaj snimak tokom mitinga u Pančevu u sklopu kampanje ”Budućnost Srbije”. U pozadini snimka se čuje govor Predsednika Srbije Aleksandra Vučića dok jedan od posetilaca mitinga želi da zna, verovatno od pretpostavljene, kada će SMETI da napusti govor jer ima privatne obaveze, dok mu ona odgovara ”Ako napustite, ja moram da Vas slikam da ste napustili (miting), a Vi kako hoćete..”

Ovo se dešava u Južnobačkom okrugu gradu Pančevu susednom gradu do Zrenjanina. Pogledajte snimak koji smo pronašli na FB stranici ”Insajdera”.

Da li je ovo ograničavanje sloboda kretanja? Da li je na delu držanje talaca? Da li predsednik Srbije zna da neko unutar organizacije koju vodi (Srpska napredna stranka) ovako nešto organizuje i da se ovako nešto dešava? Posle ovog snimka možemo sa sigurnošću reći da sada sigurno zna. Kao aktera ovog snimka za ženu koja govori da će morati da fotografiše, određene stranice pominju zamenicu direktora JKP Mladost PANČEVO.

Vučić – Pančevo. Ucenjeni.

"Ako napustite skup ja moram da Vas slikam"Svi smo taoci njega i njegove bolesti.

Posted by Građanski front – Vlasotince on Недеља, 10. фебруар 2019.

 

 

V:R

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *