CRVENI KARTON U JAŠI TOMIĆ – vratasporta.rs
14. September 2018.
Dvadeset i deveti carski i kraljevski pešadijski puk – zrikipedia.com
14. September 2018.

AKTUELNA ZAPOSLENJA U ZRENJANINU

Šinvoz DOO traži rukovodioca proizvodnje

Rok za konkurisanje: 20.09.2018.

Šinvoz DOO, jedna od najstarjih fabrika u zrenjaninskom regionu, koja je, proširenjem kapaciteta i modernizacijom, postala okosnica razvoja zrenjaninske metalne industrije

Ceo oglas možete pogledati OVDE

 

AKSA traži prodavca

Rok za konkurisanje: 21.09.2018.

AKSA je lanac specijalizovanih prodavnica koji kroz širok asortiman proizvoda i visok kvalitet usluga pruža jedinstvenu ponudu namenjenu potrebama dece od njihovog rođenja. AKSA postoji od 1994. godine i trenutno u kompaniji radi preko 200 zaposlenih. Danas AKSA poseduje više radnji u Srbiji, u svim velikim gradovima, koje su prepoznatljive po konceptu “sve na jednom mestu za bebe i malu decu”. Trudimo se da zadovoljimo sve želje i potrebe dece i njihovih roditelja korisnim savetom i prijateljskim osmehom.

Ceo oglas možete pogledati OVDE

 

Lilly drogerie traži diplomiranog farmaceuta

Rok za konkurisanje: 21.09.2018.

Zdravstvena ustanova Apoteka Lilly drogerie je osnovana 2006. godine u Beogradu. U 177 apoteka dostupnih širom Srbije farmaceutsku uslugu pruža više od 400 diplomiranih farmaceuta i 350 farmaceutskih tehničara.

Ceo oglas možete pogledati OVDE

 

Kompanija MaxBet traži radnika na uplatnom mestu

Kompanija MaxBet na tržištu Srbije posluje duže od 20 godina. Naše poslovanje je zasnovano na organizovanju i praćenju sportskog klađenja i igara na sreću. Danas imamo više od 1.800 zaposlenih i poslujemo na 240 lokacija u Srbiji. Naš cilj je da zapošljavamo odgovorne i izuzetne ljude!

Ceo oglas možete pogledati OVDE

 

Netex d.o.o traži konsultanta – agenta sa znanjem nemačkog jezika

Rok za konkurisanje: 23.09.2018.

Mi smo globalni korisnički centar sa tradicijom od punih 18 godina uspešnog poslovanja, sa mladim duhom koji doprinosi odličnoj radnoj atmosferi. U Srbiji poslujemo već 10 godina, a kancelarije su nam u Novom Sadu, Beogradu, Nišu i Zrenjaninu.

Ceo oglas možete pogledati OVDE

 

Desigo traži komercijalistu

Rok za konkurisanje: 25.09.2018.

Osnovna delatnost kompanije je distribucija robe široke potrošnje. Ekskluzivni smo distributeri navedenih brendova  – Revlon, Isostar, Ilirija Ljubljana, Bio Kill, Clearblue, CPE, Medex ,Nutrition&Sante.

Ceo oglas možete pogledati OVDE

 

Kaizen MBC traži komercijalistu

Rok za konkurisanje: 26.09.2018.

O NAMA. Mi imamo dve kompanije: Menadžment Centar Beograd (2002, www.mcb.rs) i Kaizen Institut Srbija (2016, www.rs.kaizen.com). Licencirani smo partneri Controller Akademie Nemačka, odnosno Kaizen Instituta iz Japana i Švajcarske. Najveća smo kompanija za obuku zaposlenih u Srbiji.

Ceo oglas možete pogledatiOVDE

 

BB Trade a.d traži vozača-dostavljača

Rok za konkurisanje: 07.10.2018.

BB Trade a.d. je usled konstantnog razvoja maloprodajne mreže u potrazi za profesionalcima koji bi se pridružili odeljenju transporta i logistike.

Ceo oglas možete pogledati OVDE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *