Narodni muzej Zrenjanin
17. August 2018.
Vladi Srbije pristiglo 13 zahteva od medijskih udruženja za hitno poboljšanje medijske scene
17. August 2018.

AKTUELNA ZAPOSLENJA U ZRENJANINU

O&M inženjering group d.o.o traži diplomiranog mašinskog inženjera iz oblasti kostrukcije –Rok za konkurisanje: 18.08.2018.

O&M inženjering group d.o.o je vodeća srpska kompanija u projektovanju, proizvodnji, montaži, puštanju u rad i održavanju procesne opreme u industriji hrane za ljude i životinje, veštačkog đubriva, hemijskoj industriji, industriji građevinskog materijala, skladištenja sirovina i obnovljivih izvora energije.

Ceo oglas možete pogledati OVDE

 Univerexport traži mesara – Vašu prijavu možete poslati najkasnije do 22.08.2018.

Univerexport je najveći domaći maloprodajni trgovinskih lanac u Srbiji. U proteklih 28 godina stvorena je kompanija sa razgranatom prodajnom mrežom i preko 2500 ljudi čini kolektiv grupe Univerexport, sa različitim mogućnostima za sticanje znanja i razvoja postojećih veština, na velikom broju radnih mesta.

Ceo oglas možete pogledati OVDE

Inberg d.o.o. traži magacioneraRok za konkurisanje: 24.08.2018.

Kompanija Inberg d.o.o. se bavi proizvodima za ishranu životinja od 1998. godine. Svoje principe poslovanja smo zasnovali po uzoru na vodeće svetske kompanije u proizvodnji hrane za životinje. Posedujemo sopstveni proizvodni pogon sa potpuno automatizovanim linijama za proizvodnju proizvoda za ishranu životinja.

Ceo oglas možete pogledati OVDE

PerSu marketi traže prodavce  –Rok za konkurisanje: 30.08.2018.

PerSu marketi su vodeći domaći trgovački lanac na teritoriji Vojvodine, koji se bavi pretežno trgovinom na malo prehrambenim i neprehrambenim proizvodima

Ceo oglas možete pogledati OVDE

Agromarket traži menadžera prodaje na terenu – Rok za konkurisanje: 26.08.2018.

Agromarket je vodeći proizvođač, zastupnik i distributer širokog portfolia proizvoda na tržištu Zapadnog Balkana. Od početne delatnosti kompanije, veleprodaje i maloprodaje osnovnim repromaterijalom za primarnu poljoprivrednu proizvodnju u regionu centralne Srbije.

Ceo oglas možete pogledati OVDE

Univerexport traži kasira-prodavca –Rok za konkurisanje: 29.08.2018.

Univerexport je jedan od vodećih trgovinskih lanaca na teritoriji Vojvodine. U proteklih 28 godina stvoreno je prepoznatljivo ime. Univerexport je svoju delatnost razgranao kroz široku prodajnu mrežu i prodajne objekte koji su prepoznatljivi po asortimanu, kvalitetnoj usluzi i uvek pristupačnim cenama.

Ceo oglas možete pogledati OVDE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *