Promocija prvih zrenjaninskih kraft piva “Kapetan” i “Pirat”
21. June 2018.
PROMOCIJA KNJIGE – TRADICIONALNI RECEPTI DOMAĆE SRPSKE KUHINJE
22. June 2018.

VODA NAŠA

Odlazeći Gradonačelnik Čedomir Janjić izvojevao je pobedu nad kadrovima Gorana K. Smenilo Devića. Opozicija nije glasala za ovu smenu, razlog nije bitan.

Imali smo prilike da u danima iza nas slušamo o vodi svakakve priče, ali jedna priča koju je ispričao Živojin Đurin na tribini koju je organizovao ZSF u MZ “Dositej Obradović” je svakako od velike koristi za borbu koju građani vode da dobiju ispravnu pijaću vodu. Đurin je izjavio i to ne prvi put da je voda ispravna, doduše možda je malo otrovna ali nije strašno. Kaže za sve su krivi moderni parametri pa zbog toga voda mora da bude malo bolja no što je sad trenutno. Budale.

Kupališna sezona je počela kalendarski 15.06 međutim na Tisi se čeka završetak radova oko rekonstrukcije talpe, koja će građane Srbije, i Zrenjanina koštati 6 miliona dinara kao da je prave od stogodišnjeg hrasta majku mu. Dakle građani Srbije a i Zrenjanina vi ste budale, jer vlast koja izdvoji 6 miliona dinara za talpu o kojoj naravno po završetku sezone neće niko brinuti očigledno može biti izabrana od strane budala. Ili ipak neko može da da logično objašnjenje.

Dositej Obradović nam je doneo krompir, i lepo se primio krompir u Srba. Da li znate kako izgleda krompir? A krompirova zlatica? Super, a sad pitajte decu da li znaju oni, znaju bar kako izgleda krompir to je dovoljno, možda jednog dana vaše dete i bez znanja kako izgleda Dositej Obradović postane ministra, sve zavisi od vas. Ovo je problem društva, ne dece.

Opozicija u Zrenjaninu podnela krivičnu prijavu protiv N.N. lica zbog postrojenja za prečišćavanje vode, nisu obavešteni ko je potpisao ugovor, ko je bio u gradskom veću, ko je sedeo u skupštinskim klupama… Neka im neko dojavi.

Saša Janković krenuo kombijem po Srbiji da sređuje stvari, stigo do Beograda. Skup dizel.

#NDMZR

Nervozni poštar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *