PLANIRANA ISKLJUČENJA STRUJE ZA PETAK
13. June 2018.
SAD IM SMETA SINDIKAT, KO JE SLEDEĆI?
14. June 2018.

Napad na prostorije NSPRV u Zrenjaninu

  1. Nepoznati počinioci su u toku prošle noći razbili stakla na prostorijama Nezavisnog sindikata prosvetnih radnika Vojvodine . Prenosimo njihovo saopštenje u celosti.

САД ИМ СМЕТА СИНДИКАТ, КО ЈЕ СЛЕДЕЋИ?

     Синоћ (13. јун 2018.) непознати починиоци извршили сувандалски напад на просторије Независног синдиката просветнихрадника Војводине, просторије у којима ради и делује Независнисиндикат јавних служби Војводине, као и Центар за заштитупотрошачаБегејиз Зрењанина. Вандали су поразбијали стакла напрозорима!

     Не желимо да се бавимо теоријама завере, али чињенице су дапоменуте организације воде свакодневну и бескомпромисну борбу зарадничка права и права свих грађана нашег града и наше државе. Дали је то разлог вандалског чина још увек није познато, али очекујемода полиција ХИТНО пронађе одговорне за овај чин. Тек кадапочинилац или починиоци буду имали име и презиме, када будуодговарали пред надлежним органима наше државе, тек тада можемода кажемо да институције функционишу.

   Независни синдикат просветних радника Војводине, Независнисиндикат јавних служби Војводине и Центар за заштиту потрошачанаставиће још снажније да се боре за права свакога сваког члана, сваког грађанина. Ако је циљ био да нас уплаше то нису успели!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *