Vanredna situacija u 10 opština Srbije
8. July 2018.
INTERVJU – VLASTIMIR TASIĆ – vratasporta.rs
8. July 2018.

Izgradnja novog vrtića u Zrenjaninu

 

Zajedno sa Pokrajinskom vladom radiće se velika rekonstrukcija gradskog stadiona, kao i neki poslovi na putnoj infrastrukturi. U skladu sa rebalansom budžeta, izmenjeni su i planovi i programi rada javnih preduzeća i ustanova, čiji je Grad osnivač. Svi oni mogu da računaju na više novca iz gradske kase, ali kako je naglašeno, taj će novac moći da utroše na investicione projekte. Ono što će posebno obradoati građane naselja Putnikovo jeste planirana izgradnja vrtića

“U naselju Putnikovo planirana je izgradnja novog vrtića. U Mesnoj zajednici “Bolnica – Berbersko” postoji problem sa organizovanim smeštajem mališana i konačno ove godine počećemo sa izgradnjom vrtića. Takođe, planirana je kompletna rekonstrukcija Trga dr Zorana Đinđića. Ovaj trg je zapušten, a veliki problem predstavlja atmosferska kanalizacija, što će biti rešeno ove godine”,  kaže gradonačelnik ZrenjaninaČedomir Janjić.

Takođe gradonačelnik je istakao i mogućnost da se radno vreme vrtića produži do 23 časa kao mogućnost da neki vrtići rade i tokom vikenda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *