Obeležаvanje Vidovdana
29. June 2018.
Tribina “Feministički autonomizam 70-ih godina 20. veka”
30. June 2018.

GAŠIN MALI

Odlazeći Gradonačelnik Čedo Gašić-Janjić nam priređuje dobru zabavu to se pokazalo i na programu za one dane kad svi izađu iz kuće, i kad sviraju Goblini po 187 put, za redom. Međutim odlazeći pravi i ozbiljne probleme a to se može videti u otvorenom obraćanju javnosti gospođe Kiss Dane koje smo imali prilike da pročitamo i ispratimo predhodnih nekoliko dana. Navodno je Gaša keramikus vrbovao Čedu da radi za službu i kao prvi zadatak mu postavio rušenje bastiona slobodnog novinarstva u Zrenjaninu a i šire lokalne televizije KTV. Vlasnica ovog medija trvdi da je Čedo pritiskao i ucenjivačkim ponudama pokušao da za svog šefa Gašu pribavi ovu malu ali ubojitu televiziju, brzo su naprednjaci zaboravili kako su dočekivani uz obilan ketering skoro svakodnevno na KTV-u. Po raspodeli sredstava namenjenih medijima Grad Zrenjanin je KTV-u namenio 3 miliona dinara, malo je to za ovakvu bruku koju je izazvao Gašin mali. Vučiću sram te bilo da ovako mučki udaraš na ženu.

Što se tiče tih naših novaca koje su podelili medijima to će sve nadležni organi jednog letnjeg dana u podne da preispitaju.

Prinudni upravnici stambenih zgrada koji u Zrenjaninu delaju pod patronatom prinudnog Gradonačelnika Saše Santovca su po nekim izveštajima skuplji od Beogradskih, u Zrenjaninu je naknada za rad ovih stručnjaka oko 311 dinara dok Beograđani izdvajaju oko 240 dinara. Ima logike ako uzmemo u obzir da smo mi ekonomski tigar u malom.

Na pritužbe građana kojima su komunalni problemi došli do guše niko nema vremena da odgovori, odlazeći Gradonačelnik ima obaveze u novoj službi, zamenici i pomoćnici su u romingu. U naselju Duvanika odvođenje kanalizacije je već mesecima problem, tako da su stanovnicima ovog naselja govna došla do guše. Generalno sanovnici Srbije imaju isti utisak. Valjda.

#NDMZR

Nervozni poštar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *