3. juna 2018.

Bataci u brasnu

Sastojci: 8 pilećih bataka (gledajte da ne budu previliki) 1 zelena paprika Nekoliko kašika masti (može i ulje) So, suvi začin, meko brašno   Priprema: Dva […]
3. juna 2018.

Džigerice s belim lukom

Sastojci: 800 g svinjske džigerice Mekog brašna po potrebi So Beli luk Mleko Mast   Priprema: Džigericu isečenu na šnicle i očićenu od žila prelijte mlekom […]
1. juna 2018.

ROLNICE OD TIKVICA I SIRA

Sastojci: 4 manje tikvice 1 paradajz 250gr svežeg sira 1 šolja maslinovog ulja 1 šolja naseckanog svežeg peršuna ½  šolje sveže isceđenog soka od limuna so […]
1. maja 2018.

ZRENJANINCI TRADICIONALNO NA IZLETIŠTIMA OBELEŽILI PRAZNIK RADA

Popularna zrenjaninska izletišta spremno su dočekala sve one koji su, i ove godine, rešili da Praznik rada obeleže i provedu u prirodi. Kao i prethodnih, tako […]