Počela izgradnja dva nova kružna toka
29. September 2018.
Uhapšen zbog utaje poreza
29. September 2018.

AKTUELNA ZAPOSLENJA U ZRENJANINU

Zepter International traži konsultanta za prodaju i marketing

Rok za konkurisanje: 30.09.2018.

Zepter International je lider u proizvodnji i plasmanu proizvoda vrhunskog kvaliteta, namenjenih zdravom životu. Naš patentirani sistem za pripremu zdrave hrane, hi-tech uređaje za prečišćavanje vode i vazduha, kao i nagrađivani, jedinstveni Bioptron medicinski aparat za svetlosnu terapiju, već više od trideset godina koristi preko 80 miliona zadovoljnih klijenata širom sveta.

Ceo oglas možete pogledati OVDE


Opportunity banka traži agenta prodaje – OBS partnera

Rok za konkurisanje: 01.10.2018.

Opportunity banka (OBS) je mikrofinansijska banka koja obezbeđuje kredite i druge finansijske usluge preduzetnicima, mikro i malim preduzećima, ruralnim domaćinstvima i poljoprivrednim gazdinstvima u Republici Srbiji, kao i drugim klijentima koji imaju otežan pristup finansijskim uslugama.

Ceo oglas možete pogledati OVDE


YUHOR traži prodavca delikatesa – kasira

Rok za konkurisanje 03.10.2018.

Kao članica Delta Holdinga, kompanija YUHOR je jedan od lidera mesne industrije Srbije, a za to su zaslužni, pre svega, tradicija, kvalitet, predan rad i najsavremenija tehnologija u proizvodnji i preradi mesa.

Ceo oglas možete pogledati OVDE


BB Trade a.d traži vozača-dostavljača

Rok za konkurisanje: 07.10.2018.

BB Trade a.d. je usled konstantnog razvoja maloprodajne mreže u potrazi za profesionalcima koji bi se pridružili odeljenju transporta i logistike.

Ceo oglas možete pogledati OVDE


Milenijum osiguranje traži – savetnika u prodaji za neživotno osiguranje

Rok za konkurisanje: 11.10.2018.

U sledećim gradovima: Beograd, Sombor, Apatin, Kanjiža, Horgoš, Senta, Čoka, Bečej, Kikinda, Vrbas, Kula, Niš, Zaječar, Kruševac, Leskovac, Vranje, Paraćin, Ćuprija, Novi Sad, Bačka Palanka, Ruma, Sremska Mitrovica, Zrenjanin, Pančevo, Šabac, Vršac, Loznica, Kragujevac, Smederevo, Jagodina, Kraljevo, Čačak, Gornji Milanovac, Požega, Užice, Novi Pazar, Valjevo i Bačka Topola, Ivanjica, Arilje, Požega, Prijepolje, Nova Varoš, Priboj, Bajina Bašta, Subotica

Ceo oglas možete pogledati OVDE


BNT d.o.o. traži prodavca

Rok za konkurisanje: 13.10.2018.

Kompanija BNT d.o.o. usled povećanja obima posla i proširenja uspešne saradnje sa kompanijom VIP mobile, liderom u oblasti telekomunikacija, traži nove ambiciozne i vredne kolege koji će se baviti prodajom telekomunikacionih servisa i opreme na prodajnim mestima.

Ceo oglas možete pogledati OVDE


A&P (Andreou and Paraskevaides) d.o.o.

Rok za konkurisanje: 13.10.2018.

A&P (Andreou and Paraskevaides) d.o.o.  je ovlašćena punionica Pepsi proizvoda, sa sedištem u Dobanovcima, u Beogradu.

Ceo oglas možete pogledati OVDE


IN ZONE D.O.O. traži prodavca na terenu

Rok za konkurisanje: 18.10.2018.

IN ZONE D.O.O. je novoosnovano preduzeće koje se bavi uslugama direktne prodaja, marketinga i oglašavanja. Naš moto je da zajedno možemo više. U tom cilju nastojimo da sačinimo tim ambicioznih, sjajnih, vrednih i posvećenih ljudi koji su spremni da svojim angažovanjem doprinesu razvoju zajedničkih ciljeva. U Srbiji smo partneri za prodaja usluga interneta, televizije – IPTV i telefonije jednog od vodećih operatera iz oblasti telekomunikacija.

Ceo oglas možete pogledati OVDE


Kompanija ’’Dunav osiguranje’’ traži agenta za prodaju životnih osiguranja

Rok za konkurisanje: 21.10.2018.

Kompanija ’’Dunav osiguranje’’ je vodeća kuća na domaćem tržištu osiguranja koja neguje tradiciju osiguranja u Srbiji dugu 140 godina. Sa 29 glavnih filijala i 600 prodajnih mesta, „Dunav osiguranje“ ima snažnu poslovnu mrežu, koja se neprestanim usavršavanjem poslovanja i razvitkom informacionog sistema približava standardima poslovanja vodećih osiguravajućih kuća u svetu.

Ceo oglas možete pogledati OVDE

1 Comment

  1. Homepage says:

    … [Trackback]

    […] Read More here: z1info.rs/aktuelna-zaposlenja-u-zrenjaninu-25/ […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *